Fonts Ninja, 2 bin 500'den fazla fontu test etmenizi sağlıyor

macOS uygulaması, Firefox ve Chrome tarayıcı eklentisi bulunan Fonts Ninja, tasarımcıların fontları test etmesini vemüşterilerin bir link üzerinden fontları satın alınmasını sağlıyor.
Fonts Ninja, 2 bin 500'den fazla fontu test etmenizi sağlıyor

Tasarımcılara özel bir tarayıcı eklentisi ve MacOS uygulaması sunan Fonts Ninja, beğendiğiniz sitelerdeki fontları tanımlayarak yasal olarak fontları test etmenizi sağlıyor. Uygulamasında ve tarayıcı eklentisinde 2 bin 500'den fazla font bulunduran Fonts Ninja, üzeride aradığınız fontları anında ve herhangi bir zaman kısıtlaması olmadan test edebiliyorsunuz. 

Fonts Ninja'nın kullanımı oldukça basit. macOS uygulamayı bilgisayarınıza indirdikten sonra çalıştırarak, uygulama içinde font araması yapabiliyorsunuz. Aradığınız fontu bilgisayarınıza indirerek hemen test etmeye başlıyorsunuz. İndirdiğiniz fontlar Pages'tan Keynote'a ya da Photoshop'a kadar bilgisayardaki tüm uygulamalar tarafından erişilebiliyor. Uygulamayı kullanabilmek için en azından macOS 10.12 Sierra'ya sahip olmanız gerektiğini söyleyelim. Uygulamanın deneme sürümünü 15 gün boyunca ücretsiz olarak kullanabileceğinizi de belirtmekte fayda var.  

Eğer uygulama yerine tarayıcı eklentisini kullanmayı tercih ederseniz, Fonts Ninja'nın şimdilik sadece Chrome ve Firefox eklentisi bulunduğunu belirtelim. Ekip, yakın zamanda Safari için de bir eklenti geliştireceğini belirtiyor. Eklentiyi tarayıcıya indirdikten sonra tarayıcıyı yeniden başlatmanız gerekiyor. Yeniden başlatmadığınız takdirde, indirme işleminden önce açık olan sekmelerde Fonts Ninja çalışmıyor. 

Eklentiyi aktif hale getirmek için tarayıcı üzerinde gördüğünüz fontlara tıklamanız yeterli.Ardından eklenti tarayıcıdaki fontları tanıyarak indirebilmenizi sağlıyor. 

Bu arada test aşamasının ardından eğer müşteriniz fontu beğenirse, müşteriye bir satın alma linki gönderebileceğinizi de belirtelim. Bu sayede müşteriniz link üzerinden font ve font dosyalarını kolayca satın alabiliyor. Eğer fontların lisansı konusunda sormak istedikleriniz olursa, fontu üretenler ile iletişime geçmeniz de mümkün. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.