Mobil müşteri hizmetleri platformu SOR'UN, yoluna iki farklı şirket olarak devam edecek

Chatbot tasarlama platformu MindBehind, SOR’UN şirketinden ayrılarak yoluna ayrı bir şirket olarak devam ediyor.
Mobil müşteri hizmetleri platformu SOR'UN, yoluna iki farklı şirket olarak devam edecek

Geçtiğimiz kasım ayında, mobil müşteri hizmetleri platformu SOR'UN'un yeni platformu MindBehind'ı tanıttığı haberini sizlerle paylaşmıştık. "Tasarla, test et ve yayınla" sloganıyla yola çıkan MindBehind, herhangi bir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan sürükle bırak yöntemiyle kendi chatbot'unuzu tasarlama imkanı sunuyor. 

Ancak şimdiyse, 2016 yılından beri Türkiye’de kurumsal şirketlere chat ve chatbot konularında hizmet veren SOR’UN'un 2020 itibarıyla 2 ayrı şirkete ayrılacağı haberini aldık. MindBehind, SOR’UN şirketinden ayrılarak yoluna ayrı bir şirket olarak devam ediyor. SaaS bir ürün olarak her ölçekten şirkete kendi chatbotlarını tasarlama imkanı sunacak olan MindBehind odağını global pazarlara kaydıracak. SOR’UN ise 4 yıllık tecrübesini "Conversational Desing Service" şirketi olarak devam ettirecek. Suite’le şirketlerin yazılı kanallarını tek platformdan yönetmelerini sağlayan SOR’UN, uzman ekibiyle şirketlerin kullanıcılarına sunduğu deneyimi iyileştirmekten de sorumlu olacak.

Mesajlaşma platformlarının kullanımı dünya genelinde hızla arttığını söylemek mümkün. Bu artışı dikkate almak zorunda olan şirketler ise iletişim kanallarını mesajlaşma platformuna taşıyor. "Conversational" dönüşüm paralelde diyalog tasarımı hizmeti veren şirketlerin artmasına da sebep oluyor. SOR’UN yeni şirket yapılanmasıyla, conversational dönüşüme hazır olan markaların mesajlaşma platformlarında kullanıcılarına sunduğu deneyimi tasarlayacak, bu kanalların yönetimi konusunda tüm ihtiyaçları karşılayabilecek.

SOR’UN Studio ekibinde farklı disiplinlerden uzmanlar bulunduğunu hatırlaralım. Scriptwriter, conversational ux designer, conversational ai designer, conversation expert ve customer engineer uzmanları hem chatbot hem de canlı destek hizmetleriyle mesajlaşma deneyimi uçtan uca tasarlayabilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.