Motosiklet çağırma uygulaması Scotty, yemek işinden çıkıyor!

Twitter üzerinden yeni bir açıklama yapan Scotty, 2020 yılında daha verimli bir şekilde büyüyebilmek için yemek sipariş hizmetini durdurduğunu açıkladı.
Motosiklet çağırma uygulaması Scotty, yemek işinden çıkıyor!

Motor/scooter çağırma uygulaması olarak karşımıza çıkan Scotty girişiminden ilk olarak 2017 yılının Haziran ayında sizlere bahsetmiştik. Hatırlatmak gerekirse Uber benzeri bir çalışma mantığına sahip olan Scotty, Uber'den farklı olarak otomobiller yerine motorları kullanıyor.

Geçtiğimiz yılın Ocak ayında ise yemek dağıtımı yapmaya başladığını da duyuran Scotty, mevcut uygulaması içinde yayına aldığı yemek siparişi verebilme özelliğiyle kullanıcılarına kişiye özel bir paket servisi deneyimi sunmaya da başlamıştı.

Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında ADVentures'tan yatırım alan Scotty, İstanbul'un ardından İzmir'de de hizmet vermeye başlamıştı. Bugün ise Twitter üzerinden yeni bir açıklama yapan Scotty, 2020 yılında daha verimli bir şekilde büyüyebilmek için yemek sipariş hizmetini durdurduğunu açıkladı.

Yolculuk, kurye, ve yemek hizmetleri ile bugüne kadar 4 milyonu aşkın işlem gerçekleştirerek kullanıcılarının zaman ve bütçe açısından tasarruf etmesini sağladıklarını da paylaşan Scotty, 2020 yılında yolculuk - kurye hizmetlerine daha fazla odaklanacaklarını da paylaştı. Scotty tarafından yapılan açıklamanın tamamını aşağıda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.