DenizBank'ın dijital cüzdanı fastPay'in tasarımı yenilendi

Tasarımını değiştirerek daha kolay ve hızlı bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefleyen fastPay'in yeni özellikler kazandığını da ekleyelim. 
DenizBank'ın dijital cüzdanı fastPay'in tasarımı yenilendi

DenizBank'ın dijital cüzdanı olan fastPay'den sizlere daha önce bahsetmiştik. Ülkemizin en çok kullanılan dijital cüzdanlarından biri olan fastPay, tasarımını yeniledi. Tasarımını değiştirerek daha kolay ve hızlı bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefleyen fastPay'in yeni özellikler kazandığını da ekleyelim. 

2.7 milyon kullanıcı ve 40 bin üye iş yerine sahip olan bir dijital cüzdan olarak hizmet veren fastPay, ödeme yöntemi seçeneklerine bir yenisini daha da ekledi. fastPay kullanıcıları böylece, uygulamaya artık banka kartını da yükleyerek fastPay bakiyesine para aktarabilecek ve hiçbir masraf ödemeden ulaşım kartını yükleyebilecek, faturalarını ödeyebilecek, 7/24 para gönderebilecek ve QR kodla ödeme özelliklerden faydalanabilecek.

fastPay'in yeni sürümde kullanıcılar, ATM’den nakit para yükleyerek, banka kartından bakiye aktararak ya da kredi kartını tanımlayarak ödemelerini hızlı ve masrafsız gerçekleştirebilecek. Aynı zamanda fastPay’in sunduğu avantajlara uygulamanın yeni arayüzü sayesinde kolayca ulaşılabileceğini de ekleyelim.

Yenilenen dijital cüzdanın kullanım kolaylığına odaklanarak geliştirdiği, fastPay’lilerin aradıklarına en kolay ve hızlı ulaşabilecekleri, kullanıcılara her aşamada yardımcı olabilecek ve uygun teklifler sunabilecek Fasty de uygulamanın önemli yenilikleri arasında yer alıyor.

DenizBank’ın, bugün sektöründe bir “inovasyon merkezi” olarak konumlanmasında birincil faktör olan yenilikçi hamlelerine de önemli oranda borçlu olduklarının altını çizen DenizBank Dijital Dönüşüm, CRM ve Değişim Yönetimi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Umut Özdoğan, faaliyetlerinin merkezine yerleştirdikleri bu bakış açısıyla 22 senedir sektöre ilham verdiklerini de belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.