Google Fotoğraflar uygulamasına mesajlaşma özelliği geldi

Google'ın en popüler servislerinden olan Google Fotoğraflar bugün ise yeni bir özellik ile karşımıza çıktı.
Google Fotoğraflar uygulamasına mesajlaşma özelliği geldi

Google Fotoğraflar uygulamasının fotoğraflardaki metinlerde arama yapmanıza olanak sağladığını geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Google'ın en popüler servislerinden olan Google Fotoğraflar bugün ise yeni bir özellik ile karşımıza çıktı.

Google tarafından paylaşılan bilgilere göre Google Fotoğraflar uygulamasına mesajlaşma (Chat) özelliği geldi. Bu özellik sayesinde kullanıcılar başka bir uygulamaya gerek duymadan Google Fotoğraflar uygulamasında yer alan fotoğraflarını rahatça diledikleri kullanıcılar ile paylaşabilecekler.

Mesajlaşma özelliği sayesinde uygulamanın paylaşım yeteneklerini artırmayı hedefleyen Google, kullanıcıların hızlı ve kolay bir şekilde fotoğraf ve videolarını paylaşmalarına olanak tanıyacak. Söz konusu özelliği oldukça kolay bir şekilde kullanabileceğinizi de ekleyelim.

Mesajlaşma özelliğini kullanmak için öncelikle göndereceğiniz fotoğraf veya videoları seçmeniz gerekiyor. Sonrasında ise paylaş tuşuna basmanız gerekiyor. Bu tuşa bastığınızda ise karşınıza "Google Fotoğraflar'da gönder" seçeneği ve en sık iletişime geçtiğiniz kişiler çıkıyor. Bu özellik sayesinde gruplar kurabildiğinizi de ekleyelim.

Kısacası belirlediğiniz fotoğrafı birden fazla kişiye göndermek istiyorsanız grup kurarak bunu oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bugün kullanıma sunulan özelliğin kısa süre içinde tüm Google Fotoğraflar kullanıcılarının erişimine açılacağını da ekleyelim. Son olarak "Google Fotoğraflar'da gönder" özelliğinin uygulamanın hem web, hem iOS hem de Android versiyonlarında kullanılabildiğini de paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.