Webrazzi Arena 2018 birincisi Kobaküs, 2,15 milyon TL yatırım aldı

400 bin dolar melek yatırım alarak yolculuğuna başlayan Kobaküs, yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı.
Webrazzi Arena 2018 birincisi Kobaküs, 2,15 milyon TL yatırım aldı

2018 yılında Webrazzi Summit kapsamında düzenlediğimiz girişimcilik yarışmamızın kazananı olan Kobaküs girişiminden sizlere daha önce bahsetmiştik. 

Kobaküs tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket, Arz Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi - Birinci Girişim Sermayesi Yatırım Fonundan 2,15 milyon TL yatırım aldı. Paylaşılan bilgilere göre alınan yatırım yurt dışına açılma faaliyetleri için kullanılacak.

Kobaküs yeni yatırım ile beraber 2020 yılı içerisinde 20 bin kurumsal müşteriye ulaşmayı hedefliyor. Kobaküs’ün aynı sektörde yer alan global oyuncularla iş birliği yaptığını da ekleyelim. Bu gelişmeler neticesinde Kobaküs, Almanya merkezli, Tüm Avrupa ülkelerine hizmet verecek olan ‘’Kobaküs Europe’’ projesi için de hazırlanıyor.

Kobaküs tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket yakın bir süreçte yurt dışı operasyonlarıyla ilgili 2. bir yatırım alacaklarını da açıkladı. Hatırlatmak gerekirse tek bir platform üzerinden Türkiye’deki tüm bankalarla entegre olup güncel finans takibi, anlık raporlama, anlık banka hesap hareketleri ve cari hesap takibi gibi özellikler sunan Kobaküs kurumsal müşterilere de hizmet veriyor.

Kobaküs'ün müşterileri arasında ise Vestel, Axa Sigorta, Koçfinans, Doğuş Turizm, Anadolu Sigorta, Limak Uludağ Enerji, Mektebim Okulları, Volkswagen ve Doğuş Finans gibi önemli firmalar yer alıyor. Kobaküs ile Amsterdam'da Money 20/20 2019 kapsamında gerçekleştirdiğimiz röportajı aşağıda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.