Masum'un senaristi Berkun Oya'nın Netflix için hazırladığı dizinin çekimleri başladı

Türkiye’nin en önemli yaratıcılarından Berkun Oya tarafından yazılan, üretilen ve yönetilen dizinin yapımcılığını ise Krek Film adına Ali Farkhonde ve Nisan Ceren Göçen üstleniyor.
Masum'un senaristi Berkun Oya'nın Netflix için hazırladığı dizinin çekimleri başladı

Netflix Türkiye, orijinal içeriklerine bir yenisini daha ekliyor. Hakan: Muhafız'ın globaldeki başarısından sonra yerli içeriklere hız veren Netflix Türkiye'nin yeni içeriği birçoğumuzun Masum'un da senaristi olarak tanıdığı Berkun Oya imzalı.

Türkiye’nin en önemli yaratıcılarından Berkun Oya tarafından yazılan, üretilen ve yönetilen dizinin yapımcılığını ise Krek Film adına Ali Farkhonde ve Nisan Ceren Göçen üstleniyor. 8 bölümden oluşacak dizisinin oyuncu kadrosunda Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen gibi başarılı isimler yer alıyor.

Tüm dünyada aynı anda 2020 yılında yayına girmesi planlanan dizi, farklı sosyo-ekonomik geçmişlerden gelen ve İstanbul'un renkli ve canlı hayatında şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen kendine özgü bir grup karakteri konu alıyor. Bu karakterler ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalacaklar.

BluTV orijinal içeriği olan Masum'un geçtiğimiz ocak ayında Netflix'e satılmış ve böylelikle 190'dan fazla ülkede 158 milyon Netflix kullanıcısı ile buluşmuştu. Bunun da BluTV için önemli bir başarı olduğunu söylemek mümkün. Netflix Türkiye'nin başrolünde Beren Saat'in olduğu The Gift adlı dizisi için de daha önce çekimler başlamış, dizi setinden fotoğraflar paylaşılmıştı. Ancak diziyle ilgili herhangi bir gelişme paylaşılmadı. Bununla birlikte Netflix Türkiye, Aşk 101 adlı bir yerli içeriğin daha yayınlanacağı haberini paylaşmıştı, fakat dizinin akıbetinin ne olduğu şu anda belli değil.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.