"Bulut Mutfak" işletmeleri ile yemek siparişi sektöründe heyecan verici gelişmeler yaşanabilir

Dijitalleşmenin artması, internet hızlarının yükselmesi, mobil penetrasyonun daha geniş kitlelere yayılması birçok sektörün de dinamiklerini değiştiriyor.

Dijitalleşmenin artması, internet hızlarının yükselmesi, mobil penetrasyonun daha geniş kitlelere yayılması birçok sektörün de dinamiklerini değiştiriyor. Son dönemde artış trendinde olan online yemek siparişi de bu sektörlere en iyi örneklerden. Müşterinin değişen hız ve çeşit beklentilerini karşılamak için yapılan yatırımlar ve ortaya çıkan yenilikler platformlar için farklı fırsatları içinde barındırıyor. 

Bulut Mutfak işletmeleri de yeni fırsatların arasında değerlendirilen opsiyonlardan. Menülerini sadece fiziksel olarak yer aldıkları bölgede değil birden fazla lokasyonda sunmak isteyen işletme sahipleri için yüksek getirili bir model olarak tanımlanan Bulut Mutfak ile restoranlar birden fazla mutfakta farklı markalar altında menülerini sunma olanağı elde edebilir. Reports and Data'ya göre şu anda 1 milyar $'lık bir pazar olan bulut mutfak işletmelerinin 2026'a kadar 3 milyar $'a yaklaşması tahmin ediliyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.