Apple’ın Türkiye’deki tek yetkili e-ticaret platformu Hepsiburada oldu

Apple, web sitesi ve mağaza uygulaması haricinde, Türkiye'deki tek yetkili e-ticaret platformu olarak Hepsiburada ile anlaştı. iPhone, iPad, Apple Watch, Mac gibi tüm Apple ürünleri, Hepsiburada üzerinden Apple’a özel hazırlanan sayfadan satın alınabilecek.
Apple’ın Türkiye’deki tek yetkili e-ticaret platformu Hepsiburada oldu

Son dönemde yeni hizmet geliştirme konusunda hızlanan Hepsiburada, Apple ile yeni bir iş birliğine imza attı. Apple'ın dünyada nadir olarak yetkilendirdiği "resmi online platform" seçilen Hepsiburada, Türkiye’de Apple ürünlerinin online satın alınabileceği ilk ve tek resmi e-ticaret satış noktası durumuna geldi.

Yeni işbirliği ile tüketiciler, Hepsiburada üzerinde özel olarak tasarlanan ayrı bir bölümden alışveriş yaparak Apple deneyimini uçtan uca, keyifli bir şekilde yaşayabilecekler.

Türkiye’de satışı kısa bir süre önce başlayan yeni iPhone modelleri iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ile yeni nesil Apple Watch Series 5’i de Hepsiburada’dan satışa sunuluyor.

Tasarım ve satın alma süreci de Apple'a özel

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerine göre Hepsiburada’nın sürekli kendini yenilediğine vurgu yapan Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ bu yeni iş birliğiyle ilgili şunları söyledi:

“Apple’ın dünyadaki sayılı, Türkiye’de ise ilk ve tek olarak tercih ettiği yetkili online platform olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimiz özel olarak hazırladığımız sayfa üzerinden bir tıkla, evlerinin konforunda Apple kalitesi ve Hepsiburada güvencesiyle diledikleri Apple ürününü satın alabiliyor. Üstelik bu sayfayı Apple kullanıcılarının alışkın oldukları tasarım ve satın alma yolculuğuna uygun olarak tasarladık. Özellikle son dönemdeki yenilikçi atılımlarımız ve global işbirliklerimizle müşterilerinizin farklı alanlardaki ihtiyaçlarına cevap verecek yeni modeller üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Dünya devi Apple ile olan işbirliğimiz Hepsiburada’nın global arenadaki yerinin altını çizen ve önümüzdeki dönemde yazmaya devam edeceği başarı hikayelerinin bir yansıması.”

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.