50 milyon kullanıcıya ulaşan Trello yeni şablon ve otomasyon özelliklerini tanıttı

Business Class ve Enterprise müşterileri için yeni Pano Şablonları üreten Trello, Butler entegrasyonu ve Önerilen Hareketler özellikleriyle de otomasyon tarafını güçlendiriyor.
50 milyon kullanıcıya ulaşan Trello yeni şablon ve otomasyon özelliklerini tanıttı

Daha önce Mart ayında 35 milyondan fazla kullanıcıya ulaştığını açıklayan, proje yönetim aracı Trello dün 50 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştığını duyurdu. Trello'nun 2017 yılında 25 milyon kullanıcıya sahip olduğunu düşündüğümüzde, istikrarlı bir büyüme kaydettiğini söylemek mümkün. Üstelik şirket, Fortune 500 şirketilerinden yüzde 80'inin Trello kullandığını belirtiyor. 

Bu yeni duyuruyla birlikte Trello'nun paylaştığı bir blog gönderisiyle yeni özelliklerini tanıttığını da belirtelim. Business Class ve Enterprise müşterileri için yeni Pano Şablonları üreten Trello, bu şablonlar sayesinde ekiplerin hızlıca işe başlamasını hedefliyor.

Aynı zamanda şablonları Mühendislik, Tasarım, Eğitim ve Pazarlama gibi kategorilere ayıran şirket, Zoho, Litmus, Unicef, United Nations, Grand Hyatt, Salesforce Essentials, 3M, Invision, Telegraph, Wired, Skyscanner, Dropbox, Indeed, Survey Monkey ve Duolingo gibi şirketlerin hazırladığı herkese açık şablonlara erişmenizi sağlıyor. Bu anlamda Trello'nun bu özellik kapsamında bir pazarlama aracına dönüştüğü söylenebilir. 

Bu özelliğin yanı sıra Trello'nun geçtiğimiz yıl satın aldığı otomasyon aracı Butler ile entegrasyon sağlayacağını da ekleyelim. Butler, bu haftadan itibaren ücretli ve ücretsiz her Trello panosuyla entegre olacak. Kullanıcılar Butler üzerinden Kart ve Pano düğmeleri oluşturabilecek. 

Son olarak Trello'nun Önerilen Hareketler isimli yeni bir özelliği yayına alacağını da eklemekte fayda var. Makine Öğrenmesi temelli bu özellik sayesinde, Trello sıkça yaptığını eylemleri öğrenerek, size önerilerde bulunabilecek. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.