ScaleUp Summit Aslı Kurul Türkmen'in konuşması ile başladı

Webrazzi olarak medya sponsorları arasında yer aldığımız ScaleUp Summit etkinliği tüm hızıyla başladı.
ScaleUp Summit Aslı Kurul Türkmen'in konuşması ile başladı

Endeavor Türkiye’nin düzenlediği ScaleUp Summit etkinliğinin 21 Ekim tarihinde düzenleneceğini sizlere geçtiğimiz hafta aktarmıştık. Webrazzi olarak medya sponsorları arasında yer aldığımız ScaleUp Summit etkinliği tüm hızıyla başladı.

Endeavor Türkiye yönetici direktörü Aslı Kurul Türkmen'in konuşması ile başlayan ScaleUp Summit etkinliği, üst düzey yöneticiler ve büyüme odaklı girişimcileri bir araya getiriyor. Uzun yıllardır Endeavor Türkiye'de çalıştığını dile getiren Türkmen, bu sayede pek çok başarılı girişimci ile tanışma fırsatı yakaladığını da sözlerine ekledi.

Konuşmasında hem ülkemizden hem de yurt dışından önemli girişim ve girişimcilerden örnekler veren Aslı Kurul Türkmen, ülkemizden verdiği örnekte ise Yemeksepeti girişiminin kurucuları olan Nevzat Aydın ve Melih Ödemiş'ten bahsetti.

Yemeksepeti'nin ardından ise Galata Business Angels'tan ve Galata Business Angels'ın Insider girişimine yaptığı yatırımdan bahseden Türkmen, Insider'ın yıllar sonra Sequoia Capital'dan yatırım aldığını da hatırlattı. 100'den fazla müşteriye sahip olduklarının da altını çizen Türkmen, girişimcilerin daha büyük düşünebilmeleri ve hayallerini gerçekleştirebilmeleri için çalıştıklarını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.