Endeavor Türkiye’nin düzenlediği ScaleUp Summit, 21 Ekim'de gerçekleşecek

Endeavor Türkiye, ScaleUp Summit etkinliğiyle üst düzey yöneticiler ve büyüme odaklı girişimcileri bir araya getiriyor.
Endeavor Türkiye’nin düzenlediği ScaleUp Summit, 21 Ekim'de gerçekleşecek

Endeavor Türkiye’nin düzenlediği, girişimciler ve global iş dünyası liderlerini buluşturan ScaleUp Summit etkinliği, 21 Ekim'de İstanbul'da düzenleniyor. Webrazzi olarak bizim de medya sponsoru olarak desteklediğimiz etkinliğe katılım için başvuruların ScaleUp Summit'in kendi web sitesi üzerinden gerçekleştirildiğini hatırlatalım. 

Endeavor Türkiye, ScaleUp Summit etkinliğiyle üst düzey yöneticiler ve büyüme odaklı girişimcileri bir araya getiriyor. ScaleUp Summit etkinliği, büyüme aşamasında dikkat edilmesi gereken konular ve öne çıkan zorluklar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen ve hızlı büyüme hedefleri olan girişimcileri ve girişimcilik ekosistemine ilgi duyan iş dünyası temsilcilerini odağına alıyor. Endeavor Türkiye, 21 Ekim’de Wyndham Grand Levent’te gerçekleştirilecek ScaleUp Summit etkinliğiyle girişimcileri, ekosistemine dahil etmeyi hedefliyor.

ScaleUp Summit etkinliğinde, 30’dan fazla ülkede faaliyet gösteren Endeavor’ın ağında bulunan girişimci ve mentorlar, büyüme aşamasındaki şirketlere yönelik konuları ele alacak. Kenya, Brezilya, İtalya, ABD ve İspanya gibi ülkelerden gelecek olan iş dünyası liderleri ve girişimciler, zirve katılımcılarına farklı perspektifler sunacak.

Etkinlikte neler ve kimler var?

Etkinlik, 500 Startups’tan Rina Onur ile eBay’in eski yöneticilerinden Steve Boehm’in, “With a Little Help From My Customers” söyleşisiyle başlayacak. ScaleUp Summit’te, Citigroup ve Visa gibi kurumlardaki deneyimiyle öne çıkan Hans Morris ve Endeavor Global CEO’su Adrian Garcia- Aranyos, başarılı şirketlerin ortak noktalarını konuşacak. Keynote konuşmacılarından Ferish Patel ise, şirket satın alımlarındaki hukuki süreçlere değinecek.

İtalya’nın en ünlü melek yatırımcılarından biri olan Paolo Bonomo, Endeavor Catalyst’ten Allen Taylor’ın moderatörlüğündeki panelde, Brezilya’nın önde gelen girişimcilerinden Eric Santos ve eski Coca Cola Batı Afrika CEO’su Peter Njonjo ile “The World is Our Oyster” başlıklı panelde konuşacak. Zirvenin dikkat çeken bir başka oturumunda ise Mynet CEO’su ve Endeavor Türkiye Başkanı Emre Kurttepeli, Commencis CEO’su ve Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Firat İşbecer ile birlikte girişimci ruhunu ve İstanbul’un öncü girişimlerini konuşacak.

ScaleUp Summit’in dikkat çeken bir başka bölümünde ise 2019 İstanbul Teknoloji Haritası açıklanacak. Endeavor’ın 2012 ve 2014 yılında yaptığı araştırma, 3 adet Scaleup şirketin, girişimci ekosisteminin yüzde 60’ına etki ettiği ortaya çıkarmıştı. Bu çalışmanın 2019 versiyonu, İstanbul’da bulunan ve sayıları 200’ü aşan teknoloji girişimcisiyle gerçekleştirildi. Bu rapor, geçtiğimiz yıllara göre nasıl bir mesafe kat edildiğini ve girişimcilik ekosistemini geliştirmek için önümüzdeki dönemde nelere dikkat edilmesi gerektiğini ortaya koyacak. Raporun sunumunu, Endeavor’ın global araştırma bölümü olan Endeavor Insight’tan Lili Török yapacak.

Etkinliğin programına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.