Harry Potter'dan abonelik servisi: Wizarding World Gold

Çağa ayak uyduran Harry Potter, Wizarding World Gold isimli abonelik servisini duyurdu.
Harry Potter'dan abonelik servisi: Wizarding World Gold

Pokémon Go'nun geliştiricisi Niantic'in Harry Potter oyunu ile geri döndüğünü sizlere 2017 yılında aktarmıştık. Dünyanın en çok kazanan kitap ve film serilerinden biri olan Harry Potter serisi yeni bir haber ile karşımıza çıktı. Çağa ayak uyduran Harry Potter, Wizarding World Gold isimli abonelik servisini duyurdu.

Yıllık 75 dolarlık bir ücrete sahip olacak olan Wizarding World Gold abonelik servisi, Harry Potter serisinin hayranlarına çeşitli avantajlar ve içerikler sunacak. Sunulacak olan içeriklerin başında ise Harry Potter serisinin 7 kitabının dijital halleri yer alıyor.

Wizarding World Gold aboneleri 12 ay boyunca Harry Potter serisinin kitaplarına dijital olarak erişebilecek. Kitapların yanı sıra filmlerin kamera arkası videoları da aboneler ile paylaşılacak. Bu içeriklerin yanı sıra özel davetler için rezervasyonlar ve belli ürünler için indirimler de sağlanacak.

İndirim uygulanacak mağazalar arasında WizardingWorld.com adresindeki online mağaza, Londra'daki King's Cross istasyonunda yer alan mağaza ve Warner Bros stüdyolarında yer alan mağazalar yer alıyor. Söz konusu mağazalarda yer alan ürünler için abonelere çeşitli indirimler sağlanacak. Bu avantajların yanı sıra abonelere çeşitli hediyeler ve Keys and Curios adında kişiye özel tasarlanmış bir dergi gönderileceğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.