Türkiye'de WhatsApp kullanan kaç kişi var?

Türkiye odağında mobil uygulamalara dair önemli bilgileri, internet araştırmaları şirketi Gemius'un Ülke Müdürü İdil Kesten Webrazzi Summit 2019 katılımcılarıyla paylaşacak.
Türkiye'de WhatsApp kullanan kaç kişi var?

Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit 2019, 23 Ekim Çarşamba günü, Wydnham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Konferansımızda, Türkiye odağında mobil uygulamalara dair önemli bilgileri ise internet araştırmaları şirketi Gemius'un Ülke Müdürü İdil Kesten katılımcılarla paylaşacak.

İnternet kullanıcılarının davranışlarını ölçen Gemius Türkiye, Webrazzi Summit 2019'da açıklanmak üzere Türkiye’nin en yüksek gerçek ziyaretçi sayısına sahip mobil uygulamaların listesini çıkardı. Buna göre, dünyada en çok kullanıcıya sahip olduğu iddia edilen Whatsapp’ın Türkiye’de de birinci sırada yer aldığı belirlendi.

Türkiye'de yaklaşık 44 milyon kullanıcısı olan WhatsApp eylül ayı itibarıyla akıllı telefon kullanıcılarının yüzde 87'sinin en az bir kere kullandığı bir uygulama.

Gemius Türkiye Ülke Müdürü İdil Kesten'in Webrazzi Summit 2019'da gerçekleştireceği sunumunda Türkiye’de ilk defa Facebook, Instagram, YouTube mobil uygulamalarının tekil gerçek kişi rakamlarının yanı sıra BluTV, Netflix gibi dijital yayıncılık platformlarına ilişkin erişim verilerini de konferans katılımcılarıyla paylaşacağını hatırlatalım.

Dijital odaklı girişimci ve yatırımcıların çok sayıda oturum ve workshop çalışmalarıyla sektörel gelişmeleri ve deneyimleri paylaşacakları ve bu sene 5 farklı salonda gerçekleşecek Webrazzi Summit 2019'a bilet almak için buraya göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.