Reddit ve Snapchat yeni içerik paylaşım ortaklığını duyurdu

Sosyal ağ ekosisteminin dış çemberinde kalan Reddit ve Snapchat yayına alınan yeni entegrasyonla birlikte platformlarındaki trafiği arttırabilir.
Reddit ve Snapchat yeni içerik paylaşım ortaklığını duyurdu

İnternetin en eski sosyal ağı Reddit, Pazartesi günü paylaşım seçeneklerine yeni bir Snapchat entegrasyonu ekledi. Artık kullanıcılar, Reddit gönderilerini Snapchat hikayelerinde paylaşabilecek. Şimdilik sadece iOS kullanıcılarına açık olan bu yeni özellik, yakında Android kullanıcılarının da erişimine açılacak. 

Bu arada özellik kapsamında Reddit'te bulunan her topluluğun içeriklerini paylaşamayacağınızı da belirtelim. Şu  an için Reddit, sadece iş yerinde açılması güvenli olan ve platformda  iyi bir konuma sahip olan toplulukların içeriklerini paylaşmanıza müsade ediyor. 

Bu yeni entegrasyondan faydalanmak için paylaşmak istediğiniz içeriğin paylaş düğmesine basarak Snapchat'i seçmeniz yeterli. Snapchat'i seçtikten sonra gönderiyii özel mesaj olarak gönderebileceğiniz gibi Hikayenizde de paylaşabiliyorsunuz. 

Telefonuna Reddit uygulaması indirmiş olan Snapchat kullanıcıları, içeriği görmek için yukarı kaydırdığında doğrudan Reddit'teki orjinal gönderiye yönlendiriliyor. Eğer henüz uygulamayı indirmediyseniz, iTunes App Store'a yönlendirileceğini de ekleyelim.

Snap Inc. Ortaklıklar Başkan Yardımcısı Ben Schwerin ve Ürün Geliştirme Direktörü Vaibhav Sahgal ise bu yeni entegrasyon hakkında görüşlerini paylaşmayı ihmal etmedi.

Schwerin yaptığı açıklamada Snapchat kullanıcılarının Reddit içeriklerine ilgi duyduğunu belirterek, bu yeni entegrasyonla birlikte Snap'in Reddit'e sağlayacağı etkileşimin her iki platformda topluluğu ve bağlantıyı güçlendireceğini dile getirdi. 

Sahgal ise, Snapchat'in özellik kapsamında ortaklık yaptıkları ilk platform olduğunu vurguladı. yeni özelliğin paylaşım alışkanlıklarını ve kullanıcı deneyimini nasıl değiştreceğini merak ettiklerini belirten Sahgal, Reddit kullanıcılarının özelliği kullanarak sadece Reddit'te bulunan özgün içerikleri yeni kullanıcılara göstermesini beklediklerini de sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.