Saha yönetimi girişimi Ekmob, 950 bin TL yatırım aldı

Saha ekipleri olan firmalara SaaS olarak performans yönetimi aracı sunan Ekmob, yerli yatırımcılardan 950 bin TL yatırım aldı.
Saha yönetimi girişimi Ekmob, 950 bin TL yatırım aldı

Saha ekipleri olan firmalara SaaS olarak performans yönetimi aracı sunan Ekmob, ilk melek yatırımını 2 milyon TL değerleme ile 2017 yılında almıştı. Girişim şimdi de Koray Bahar, Ali Rıza Babaoğlan, Altay Tınar, Melih Herman, melek yatırım platformu Angel Effect, Merve Gürel, Erman Turan, Engin Mayer Frayman ve Firewalk yatırım ağı adına Sami Can Tandoğdu'dan 950 bin TL yatırım aldı.

Saha satış ve pazarlama ekipleri olan firmalar için Lokasyon Bazlı Mobil CRM hizmeti sunan Ekmob'un ilk yatırımında sonraki iki yılda 8 kat büyüme gerçekleştirdiğini hatırlatalım. Şirketin paylaştığı verilere göre, Ekmob kullanan ve sahada satış ve pazarlama faaliyeti gösteren saha ekiplerinin performans ve verimliliklerinde yüzde 40’a varan artışlar görüldüğünü de belirtelim.

Saha ekiplerinin yönetiminde kullanılan WhatsApp grupları, Excel'de ayrı ayrı yapılan planlamalar, araç takip sistemleri ve iş takip uygulamalarını tek bir potada eriten girişim, farklı seviyelerdeki ERP ve CRM servisleriyle de entegre olabiliyor. Bunun dışında saha ekiplerinin mobil uygulama üzerinden günlük iş ve görevlerini planlayabildiği, satış ve tahsilat yapıp sahadan veri toplayabildiği Ekmob, temel olarak hem saha ekiplerininin hem de yöneticilerin daha verimli çalışmasını sağlıyor.

Ekmob kurucu ortağı Sunay Şener, yeni yatırım turu ile birlikte Türkiye’de yakaladıkları başarıyı yurtdışında da sürdürmeyi hedeflediklerini, önümüzdeki yıl şirketin cirosunun yüzde 20’sini Avrupa pazarından elde edeceklerini söylüyor. İlk yurt dışı satışlarını gerçekleştiren Ekmob yatırım turunun tamamlanmasıyla önceliği yazılım ihracatına verecek. Bu yıl uygulama marketini de devreye alan Ekmob, Tahsilat, E-Fatura, Rota planlama, BI/Raporlama gibi hizmetler de veriyor. 

2015 yılı Webrazzi Arena girişimlerinden biri olan Ekmob'un gelecek haberlerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.