Saha yönetimi girişimi Ekmob, 2 milyon TL değerleme ile ilk yatırımını aldı

Saha yönetimi girişimi Ekmob, 2 milyon TL değerleme ile ilk yatırımını aldı

Saha ekipleri olan firmalara SaaS olarak performans yönetimi aracı sunan Ekmob, ilk melek yatırımını aldı. Yatırım miktarı açıklanmazken 2 milyon TL değerleme ile gerçekleşen tura Serdar Urçar, Levent Akpulat ve Erol Teberoğlu katıldı.

Saha ekiplerinin yönetiminde kullanılan WhatsApp grupları, Excel'de ayrı ayrı yapılan planlamalar, araç takip sistemleri ve iş takip uygulamalarını tek bir potada eriten girişim, farklı seviyelerdeki ERP ve CRM servisleriyle de entegre olabiliyor.

Bunun dışında saha ekiplerinin mobil uygulama üzerinden günlük iş ve görevlerini planlayabildiği, satış ve tahsilat yapıp sahadan veri toplayabildiği Ekmob, temel olarak hem saha ekiplerininin hem de yöneticilerin daha verimli çalışmasını sağlıyor.

Ekmob, bugüne kadar 200 şirkete ulaşmış

Webrazzi Arena 2015 girişimlerinden biri olan Ekmob, bugüne kadar aralarında ING Bank, Hemenal Finans, 118 80 ve Fiba Grup gibi isimlerin de bulunduğu 200 şirkete ulaşmış.

Ekmob Kurucu Ortağı Sunay Şener, yatırım sonrasında çok değerli bir danışma kuruluna kavuştuklarının altını çizdi ve bundan sonra pazarlama ve satış faaliyetlerinde daha agresif olarak ilerleyeceklerini belirtti. Diğer yandan yatırımcılardan Serdar Urçar ise şunları söyledi: "Ekmob bir melek yatırımcı olarak aradığımız üç kriteri de sağlıyor. Sunay ve arkadaşları hem doğru girişimci profiline ve teknolojik vizyona sahipler; hem iş modeli bizim de çok inandığımız bulut bazlı, kullandıkça öde sistemine dayalı; hem de ekip mentorluğa, bizim deneyimlerimizden yararlanmaya son derece açık."

Bu faktörler ve saha ekip yönetimi konusunda şirketlerin yaşadığı sıkıntılar birleşince, Ekmob'un çok hızlı bir şekilde arzu ettiğimiz noktaya gelebileceğine inanıyoruz." Ekmob ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Ekmob, Sunay Şener, İbrahim Kılıç ve Emrullah Altıntop tarafından kurulmuş.
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.