Apple kendi online mağazasında Xbox'ın kablosuz oyun kumandasını satmaya başladı

Kullanıcılarının Xbox'ın kablosuz oyun kumandasına daha kolay ulaşmasını hedefleyen Apple, kendi online mağazası üzerinden Xbox kablosuz oyun kumandasını satmaya başladı.
Apple kendi online mağazasında Xbox'ın kablosuz oyun kumandasını satmaya başladı

25 Mart tarihinde düzenlenen bir etkinlikle birlikte Apple'ın yeni oyun abonelik servisi olan Arcade'i tanıttığını sizlere aktarmıştık. Tek bir abonelik sayesinde iPad, iPhone, Mac ve Apple TV cihazları üzerinden oyun oynamanıza olanak tanıyan Arcade servisi, geçtiğimiz Eylül ayında kullanıma sunuldu.

iPad, iPhone ve Apple TV ile daha rahat oyun oynanabilmesi adına çalışmalar yapan Apple, Microsoft'un oyun konsolu olan Xbox'ın kablosuz oyun kumandasını kendi cihazları ile uyumlu bir hale getirdi. Kısacası kullanıcılar iPad, iPhone ve Apple TV cihazlarına Xbox'ın kablosuz oyun kumandasını bağlayarak daha başarılı bir oyun deneyimi yaşayabilirler.

Kullanıcılarının Xbox'ın kablosuz oyun kumandasına daha kolay ulaşmasını hedefleyen Apple, kendi online mağazası üzerinden Xbox kablosuz oyun kumandasını satmaya başladı. Xbox kablosuz oyun kumandasını Apple'ın kendi mağazalarında görmek de sürpriz olmayacaktır. Xbox kablosuz oyun kumandasını Apple'ın online mağazasında 60 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulduğunu da ekleyelim.

Apple'ın online mağazasında ilk kez bir Microsoft ürünü satmadığını da hatırlatalım. Daha önce Microsoft'un bir donanım ürünü satılmamış olsa da Apple'ın online mağazasında Microsoft'un Office yazılımını bulmak mümkün.

Son olarak iPad, iPhone ve Apple TV ile olan oyun deneyiminizi daha iyi bir hale getirmek için tek alternatifinizin Xbox'ın kablosuz oyun kumandası olmadığını da ekleyelim. Xbox'ın en önemli rakibi konumunda olan PlayStation 4 oyun konsolunun kablosuz oyun kumandası olan DualShock 4 modeli de iPad, iPhone ve Apple TV ile kullanılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.