Toplantı notlarını dijitalleştiren girişim: Hugo

Toplantıları odağına alan bir girişim diyebileceğimiz Hugo, notların toparlanmasına, kategorize edilmesine ve ilgili çalışanlara ulaştırılmasına yardımcı oluyor.
Toplantı notlarını dijitalleştiren girişim: Hugo

İş hayatında analog ve geleneksel yöntemlerin yerini dijitale bıraktığını daha önce birçok kez sizlerle paylaşmıştık. Hatta dijital, sadece iş konusunda değil hayatımızın her alanında kendine ciddi bir yer edinmeye başladı desek yeridir. Kişinin zamandan kazanmasına yardımcı olan, işlerini kolaylaştıran dijital çözümler, söz konusu iş olunca her şeyin daha organize bir şekilde yürümesine yardımcı oluyor ve kişinin üzerindeki yükleri hafifletiyor.

Toplantıları odağına alan bir girişim diyebileceğimiz Hugo da notların toparlanmasına, kategorize edilmesine ve ilgili çalışanlara ulaştırılmasına yardımcı oluyor. Aslında Hugo sadece bir "toplantı notları" uygulaması değil. Kişinin işle ilgili tüm uygulamalarını bir araya getiriyor ve uygulamaların entegre şekilde çalışmasına yardımcı oluyor. 

Nasıl kullanılır?

Hugo platformunun mobilde aktif olmadığını, sadece web kullanımına uygun olduğunu en baştan belirtelim. Platformu kullanmak da gerçekten çok basit. Öncelikle Hugo'nun web sitesine gidiyorsunuz ve "Start for Free" butonuna tıklıyorsunuz. Daha sonra işte kullandığınız e-posta adresinizle sisteme giriş yapıyorsunuz, herhangi bir şifre belirlemeniz gerekmiyor. Toplantılarınızın hangi türlerde olduğunu seçip profilinizi özelleştiriyorsunuz, ayrıca takvim olarak Google'ın takvimini mi, yoksa Microsoft'un takvimini mi kullandığınızı tercih etmeniz gerekiyor. Tüm bu işlemlerden sonra size özel bir panel oluşturuluyor ve bu panelde halihazırda varolan toplantılarınızı görebiliyor, dilediğiniz gibi toplantı ekleyebiliyorsunuz.

Bir toplantıya girip not almaya başladığınızda ise Hugo, bu notları anahtar kelimelere göre kategorize ediyor ve göndermek istediğiniz ilgili birime iletilmesini sağlıyor. Slack benzeri ekip çalışması için oluşturulmuş uygulamalarınızı da önceden sisteme entegre ettiğiniz için bu iletişimin sağlanması daha kolay hale getirilmiş oluyor. 

Hugo'yu 40 kullanıcıya kadar ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Ancak 100 kullanıcıdan fazla olan Pro paketi için aylık 399 dolar ödemeniz bekleniyor. Ayrıca Pro paketi olanlar geliştirilmiş özelliklerden de yararlanabiliyorlar. Hugo'yu buradan inceleyebilir, paketlerine ise buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.