250 milyon dolar yatırım alan Next Insurance'ın değerlemesi 1 milyar doları geçti

Girişim aldığı yeni yatırımla birlikte toplam değerlemesini 1 milyar doların üzerine çıkardı ve böylelikle "unicorn şirket" ünvanını elde etmiş oldu.
250 milyon dolar yatırım alan Next Insurance'ın değerlemesi 1 milyar doları geçti

Küçük işletmeler için dijital sigorta sağlayıcısı olarak hizmet veren Next Insurance, C Serisi yatırım turunda 250 milyon dolar yatırım aldı. Girişim aldığı yeni yatırımla birlikte toplam değerlemesini 1 milyar doların üzerine çıkardı ve böylelikle "unicorn şirket" ünvanını elde etmiş oldu.

Almanya merkezli Munich Re'nin liderliği üstlendiği yeni yatırım turundan önce Next Insurance'ın Redpoint Ventures tarafından yönetilen bir B Serisi yatırım turunda 83 milyon dolar topladığını da hatırlatalım. Next Insurance’ın kurucu ortağı ve CEO’su Guy Goldstein, 250 milyon dolarlık yeni yatırımı, yeni ürünler üretmek ve müşteri inisiyatiflerini genişletmek için kullanacaklarını açıkladı.

2016 yılında kurulan Next Insurance, küçük işletme sahiplerine uygun fiyatlı, yüksek kaliteli sigorta sağlamayı hedefleyen bir girişim. Next Insurance, genel sigorta şirketlerinin gözden kaçırdığı iş sektörleri için sigorta planları tasarlıyor. Next Insurance'ın genel ve mesleki sorumluluk sigortası sunduğu küçük işletme sektörleri arasında şu an için müteahhitler, fitness, temizlik, güzellik, terapi, eğlence ve eğitim bulunuyor. Rekabetçi fiyatlar olduğu ve gizli ücret talep edilmediği için de işletmeler anında sigorta satın alabiliyorlar. Buna ek olarak Next Insurance'ın lisanslı bir taşıyıcı olduğu, politikaları bağımsız olarak yazabileceği, fiyatların belirlenmesinde ve politikaların yapılandırılmasında daha fazla söz sahibi olduğunu da söylemek mümkün.

Next Insurance'ı kullanan işletmeler, Temel, Pro veya Pro Plus paketlerden dilediğini seçebiliyorlar. Müşteriler teklif için bir talepte bulunuyor ve birkaç dakika içinde bir paket satın alıyorlar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.