Buffer artık Instagram Hikayeleri de planlamanızı sağlıyor

Buffer kullanıcıları artık Instagram Hikaye içeriklerini web veya mobil üzerinden kolayca planlayabilecek.
Buffer artık Instagram Hikayeleri de planlamanızı sağlıyor

Geçtiğimiz günlerde planlama araçlarına bir yenisini ekleyen Buffer, artık kullanıcılarının Instagram Hikayeleri de planlamasına imkan tanıyor. Daha önce Instagram gönderilerini Buffer üzerinden planlayabilen kullanıcılar, artık Hikaye içeriklerini de Buffer üzerinden planlayabiliyor.

Kullanıcıların Hikaye gönderilerini web veya mobil üzerinden kolayca planlayabildiğini de ekleyelim. Yeni özellik kapsamında kullanıcılar, görsel ve video içerikleri toplu olarak yükleme özelliğinden de faydalanabiliyor. 

Buffer kullanıcılarının, Hikaye formatı için yükledikleri içeriklerin sıralamasını sürükle bırak prensibiyle düzenleyebildiğini de söyleyelim. Kullanıcılar ayrıca metin kullanımı için kopyala yapıştır ile not ekleme gibi özelliklerini kullanabiliyor.  

Platformun eklediği bu yeni özellik ile birlikte Hikaye'yi paylaşmadan önce önizleme yapabilen Buffer kullanıcıları, şirketin Instagram gönderilerinde de sunduğu hatırlatıcılar özelliğinden yararlanabiliyor.

Bu arada özelliğin sadece Publish Premium ve Business planlarına sahip olan kullanıcılara açık olduğunu belirtelim. Buffer ürünlerinin ortaya çıkarılmasına katkıda bulunan Awesome planına sahip kullanıcılar ise özelliğe erişemediği için hayal kırıklığındalar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.