Küçük işletmeler için sigorta sağlayan Next Insurance, 83 milyon dolarlık yatırım aldı

Küçük işletmeler için sigorta sağlayan Next Insurance, 83 milyon dolarlık yatırım aldı

Küçük işletmeler için dijital sigorta sağlayıcısı olan Next Insurance, Redpoint Ventures tarafından yönetilen bir B Serisi yatırım turunda 83 milyon dolarlık yatırım aldı.

Redpoint Ventures'ın başı çektiği yatırım turunda, diğer katılımcılar arasında American Express Ventures, Ribbit Capital, TLV Partners ve Zeev Ventures ile birlikte önceki yatırımcılar Nationwide ve Munich Re de yer alıyor. 2016 yılında kurulan Next Insurance, küçük işletme sahiplerine uygun fiyatlı, yüksek kaliteli sigorta sağlamayı hedefleyen bir girişim. Next Insurance, genel sigorta şirketlerinin gözden kaçırdığı iş sektörleri için sigorta planları tasarlıyor.

Next Insurance'ın genel ve mesleki sorumluluk sigortası sunduğu küçük işletme sektörleri arasında şu an için müteahhitler, fitness, temizlik, güzellik, terapi, eğlence ve eğitim bulunuyor. Rekabetçi fiyatlar olduğu ve gizli ücret talep edilmediği için de işletmeler anında sigorta satın alabiliyorlar. Buna ek olarak Next Insurance'ın lisanslı bir taşıyıcı olduğu, politikaları bağımsız olarak yazabileceği, fiyatların belirlenmesinde ve politikaların yapılandırılmasında daha fazla söz sahibi olduğunu da söylemek mümkün.

Next Insurance'ı kullanan işletmeler, Temel, Pro veya Pro Plus paketlerden dilediğini seçebiliyorlar. Müşteriler teklif için bir talepte bulunuyor ve birkaç dakika içinde bir paket satın alıyorlar. Next Insurance'a göre, genel sorumluluk ve kişisel yaralanma sigortası tüm sigorta paketlerinde mevcut bulunuyor.

İleriye dönük olarak şirket, daha fazla sigorta hattı eklemek, talep üzerine teminat yapmak ve ödemelerin 48 saat içinde gerçekleştirilmesini ön planda tutuyor. Ayrıca, müşteri deneyimini iyileştirmek ve sigorta satın alma sürecini kolaylaştırmak için yapay zeka ve makine öğreniminin daha gelişmiş kullanımlarını geliştirmeyi de hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.