Apple, Eylül'de neleri tanıtacak?

Eylül ayında düzenleyeceği bir etkinlikle 3 yeni iPhone modelini tanıtacak olan Apple, ünlü analist Ming-Chi Kuo'ya göre sadece iPhone modellerini tanıtmakla kalmayacak. Apple konusunda yaptığı başarılı tahminlerle ön plana çıkan Ming-Chi Kuo, Apple'ın Eylül ayında hangi ürünleri tanıtabileceği ile ilgili bir araştırma yayınladı.

Mac mini yenileniyor

Tıpkı diğer kaynaklar gibi Apple'ın 3 yeni iPhone modeli ile karşımıza çıkacağını belirten Ming-Chi Kuo, Apple'ın Mac ve Macbook ailelerini yenileceğini de belirtti. Buradaki asıl sürpriz ise 4 yıldır yenilenmeyen Mac mini modelinin de yenilenecek olan ürünler arasında olması.

Ming-Chi Kuo'ya göre Eylül ayında gerçekleşecek olan etkinlikte tanıtılacak olan ürünler arasında, Face ID teknolojisine sahip çerçevesiz bir iPad, daha büyük bir ekrana sahip olan Apple Watch, ikinci jenerasyon AirPods ve geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan AirPower bulunuyor.

Kuo'nun paylaştığı bilgilere göre MacBook, MacBook Pro, iMac ve Mac mini modelleri yenilenecek. Tabii ki bu modellerin tasarımsal değil donanımsal değişikliklere uğrayacağını da ekleyelim. Intel'in 8. jenerasyon işlemcilerini kullanması beklenen yeni modeller, başarılı bir performans sunacaklar.

Tıpkı iPhone X gibi çerçevesiz bir model olacak olan yeni iPad modelinin 11 inç boyutlarında olması bekleniyor. Şu an 1,5 ve 1,57 inç boyutlarında olan Apple Watch modellerinin ekranları ise 1,65 ve 1,78 inç boyutlarına çıkacak. Apple'ın tanıtacağı ürünlerle ilgili yeni bilgilere ulaştıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.