Yemeksepeti yeni tasarımını test ediyor

Yemeksepeti'nin yeni tasarımı yemek görsellerini öne çıkarıyor.
Yemeksepeti yeni tasarımını test ediyor

Yakın zamanda market servisi Banabi'yi web sitesinde yayına alan Yemeksepeti, şimdi de yeni arayüz tasarımını test etmeye başladı. Yeni tasarımında siparişlerin görsellerini öne çıkaran şirket, kullanıcıların sipariş ettikleri ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmasını sağlıyor.

Bu arada sipariş görsellerinin ana sayfada yer almadığını belirtelim. Şimdilik sadece restoran menülerine eklenen görseller, kullanıcıların sitede daha fazla vakit geçirmesini sağlayabilir. 

Öte yandan bu yeni görünümün tüm restoranlarda mevcut olmadığını da ekleyelim. Ancak KFC ve Burger King gibi tanınmış zincirler yeni tasarıma geçmiş durumda. Şimdiye kadar çoğunlukla sipariş seçimi yapmak için yemeklerin içeriklerini okumak zorunda kalan kullanıcılar, bu yeni özellik sayesinde sipariş edecekleri ürün hakkında daha net bir bilgiye sahip olabilecek. 

Özellikle farklı kültürlerden yeni tatlar denemek isteyen kullanıcıların menüyü incelemesinde ve ürünleri tanımasında kolaylık sağlayan bu yeni tasarım, kullanıcı deneyimini iyileştirmenin güzel bir örneği olarak karşımıza çıkıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.