Online TV olma yolunda ilerleyen Hadi, Miss Turkey finalini canlı yayınlayacak

Mayıs ayında Suudi Arabistan'a da açılan platform, konsept canlı yarışmalarının yanı sıra farklı projelerle de karşımıza çıkıyor. Bunlardan biri de Miss Turkey ile yapılan iş birliği.
Online TV olma yolunda ilerleyen Hadi, Miss Turkey finalini canlı yayınlayacak

Geçtiğimiz yıl hayata geçirilen ve uygulama listelerinde kendine oldukça önemli bir yer edinen online bilgi yarışması Hadi, gün geçtikçe kendine yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Bu özelliklerle birlikte Hadi'nin "online TV" olma yolunda ilerlediği bilgisini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Hadi, yeni programlarıyla bu konuda oldukça ciddi bir adım attığını kanıtlıyor.

Mayıs ayında Suudi Arabistan'a da açılan platform, konsept canlı yarışmalarının yanı sıra farklı projelerle de karşımıza çıkıyor. Bunlardan biri de Miss Turkey ile yapılan iş birliği.

Miss Turkey finali, Hadi'den canlı yayınlanacak

1980 yılından beri Türkiye’nin en güzel kadınlarını seçen Miss Turkey’nin, bu seneki ön eleme ve kamp süreci tamamen dijital ve interaktif olarak Hadi uygulaması üzerinden canlı olarak yayınlandı. Miss Turkey tarihinde ilk defa, izleyiciler ön eleme sürecinde de yarışmacıları görüp Hadi üzerinden canlı olarak fikirlerini belirtme şansı yakaladı. Hadi kullanıcıları, 2017 Türkiye ikincisi ve 2018 Miss Model of the World birincisi Pınar Tartan’ın sunumu ve gerçekleştirdiği röportajlarla 2 Ekim Çarşamba akşamı, yani bu akşam, saat 20:30’da yarışacak 20 finalisti yakından tanıma fırsatı elde etti.

Bu akşam Hadi’den canlı olarak yayınlanacak final yayınında, izleyiciler de kendi favorilerini belirleyebilecek ve jürinin yapacağı seçimi doğru tahmin etmeye çalışacak. Ayrıca ilk 3 güzeli doğru sırayla en hızlı tahmin eden 1 kişi, onlarla tanışma şansını kazanacak.

Burç yorumları da her hafta Hadi'de

Hadi'nin bir yeniliği de burç yorumları. Astroloji odağında da yayın yapacak olan Hadi'de, ekinoksun burçlar üzerindeki etkilerini, haftalık burç incelemelerini ve burcunuzu bekleyen değişimleri astrolog Zeynep Turan anlatacak. Hadi’nin canlı içeriği ve interaktif araçları sayesinde izleyecilerin anlık olarak katılım gösterebildiği bu yayınlar, burçları yorumlamanın ötesine geçerek izleyicilerin de etkileşimde bulunmasını sağlıyor. Üstelik programın sonunda sorulan soruları doğru bilenler, Twitburç uygulamasından haftalık detaylı burç yorumu kazanma şansı elde ediyor.

Sonuç olarak, Hadi'nin 1 yıl içinde ciddi bir yol katettiğini ve online TV olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söylemek mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.