Amazon, Alexa etkinliğinde neler tanıttı?

Özellikle Echo modelleri ile masaüstü hoparlör tarafında oldukça popüler olan Amazon, yeni hoparlörleri, akıllı gözlüğü ve kablosuz kulaklığı ile karşımıza çıktı.
Amazon, Alexa etkinliğinde neler tanıttı?

Alexa ile yapay zeka destekli sanal asistan pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Amazon, dün düzenlediği Alexa etkinliği ile yeni donanım ürünlerini tanıttı. Özellikle Echo modelleri ile masaüstü hoparlör tarafında oldukça popüler olan Amazon, yeni hoparlörleri, akıllı gözlüğü ve kablosuz kulaklığı ile karşımıza çıktı. Amazon'un Alexa etkinliğinde tanıttığı tüm ürünleri aşağıda bulabilirsiniz.

Echo Dot with Clock

Echo ailesinin yeni üyelerinden olan Echo Dot with Clock, Echo ailesinin uygun fiyatlı üyesi olan Echo Dot'un yenilenmiş versiyonu olarak tanıtıldı. Ön kısmında LED ekran barındıran Echo Dot with Clock, saati veya hava durumunu kullanıcısına gösterebiliyor. Echo Dot with Clock modelinin 59 dolar fiyat etiketine sahip olduğunu da ekleyelim.

Echo Studio

Ailenin en yeni ve en büyük üyesi konumunda olan Echo Studio, Apple’ın HomePod modeline rakip olarak konumlandırılmış durumda. 3D ses ve Dolby Atmos teknolojilerinin de destekleyen Echo Studio, 5 sürücüye sahip. Ses performansı konusunda oldukça iddialı bir model olan Echo Studio, 200 dolarlık bir fiyat etiketine sahip.

Echo Buds

Tamamen kablosuz kulaklık pazarına adım atan Amazon, ilk tamamen kablosuz kulaklık modeli olan Echo Buds'ı tanıttı. Bose'un aktif gürültü azaltma teknolojisine sahip olan Echo Buds modeli, Amazon'un yapay zeka destekli sanal asistanı olan Alexa desteği ile birlikte geliyor. 129 dolarlık bir fiyata sahip olan Echo Buds, 5 saatlik bir pil ömrü sunuyor.

Echo Show 8

10 inç büyüklüğündeki Echo Show modelinin daha küçük versiyonu olarak karşımıza çıkan Echo Show 8, adından da anlaşılabileceği üzeri 8 inçlik bir ekran ile geliyor. Video izlemenize ve görüntülü görüşmeler yapmanıza olanak tanıyan Echo Show 8, 129 dolarlık bir fiyat etiketine sahip.

Yeni Echo

Dünyanın en çok kullanılan akıllı hoparlör modellerinin başında yer alan Echo, tasarım anlamında tamamen yenilendi. Daha modern bir görünüme kavuşan Echo, 4 farklı renk seçeneğine sahip. Yenilenmiş Echo modelinin 99 dolarlık fiyat etiketine sahip olduğunu da ekleyelim.

Echo Glow

Özellikle çocukların kullanımı için oldukça uygun bir model olan Echo Glow, temelde renk değiştirebilen bir hoparlör olarak kullanılabiliyor. 30 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan Echo Glow, Alexa desteğine de sahip durumda.

Echo Flex

Prize takılan küçük bir akıllı hoparlör olarak karşımıza çıkan Echo Flex, 25 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Diğer ürünlere oranla çok daha küçük boyutlara sahip olan Echo Flex, Alexa desteği sayesinde sorduğunuz sorulara kolaylıkla cevap verebiliyor.

Echo Frames ve Loop

Dün gerçekleşen Alexa etkinliğinde tanıtılan en ilginç ürün olan Echo Frames, temelde Alexa destekli akıllı bir gözlük olarak kullanılabiliyor. 180 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan Echo Frames, 4 adet micro hoparlöre sahip. Echo Frames'in sesli komutları desteklediğini ve gelen bildirimleri kullanıcısına aktardığını da ekleyelim. 129 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan Loop modeli ile hızlı telefon görüşmeleri için kullanılabilecek bir akıllı yüzük olarak hizmet sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.