BluTV’den BEHZAT Ç.’nin 2. sezon müjdesi

BluTV, Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi için her bölümü 60 dk.’dan oluşan 2.sezonunun çekimlerine başlanacağını ve ikinci sezonun yine sadece BluTV’de yayınlanacağını açıkladı. 
BluTV’den BEHZAT Ç.’nin 2. sezon müjdesi

6 yılın ardından geçtiğimiz aylarda BluTV özel yapımı olarak izleyicilerin karşısına yeniden çıkan ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla karşılanmıştı. Hatta Behzat Ç.'nin yeni sezonunun yayınlanmasıyla birlikte BluTV'nin, AppStore trending bölümünde 2. sıraya oturduğunu hatırlatalım.

Dokuz bölümden oluşan 1. sezonun bitmesinin ardından BluTV, bugün 2. sezon çekimlerinin de gerçekleşeceğini açıkladı.

Yapımcılığını İnter Medya’nın üstlendiği, Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı ve Serdar Akar’ın yönetmenliğini üstlendiği, ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’  ikinci sezonuyla da yine BluTV’de seyircisi ile buluşmaya hazırlanırken ilk sezondaki başarısıyla da dikkat çekti.

Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Belçim Bilgin, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu ve Kadir Çelik’den oluşan güçlü kadrosuyla dizinin izleyicilerden tam not aldığını belirtmekte fayda var.

1. sezonunda bölüm süreleri 45 dakika olan dizinin, seyircilerden gördüğü talep üzerine 2. sezonunun her bölümünün 60 dk.’dan oluşacağını da ekleyelim. Üstelik ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin ikinci sezonu yine sadece BluTV’de yayınlanacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.