Efsane geri dönüyor: Behzat Ç. yeni sezonuyla BluTV'de

BluTV Behzat Ç.'nin yeni sezonunun platformda yayınlanacağını resmi olarak duyurdu.
Efsane geri dönüyor: Behzat Ç. yeni sezonuyla BluTV'de

Geçtiğimiz günlerde Behzat Ç.'nin yeni sezonu ile BLUTV'de yer alma ihtimalinden sizlere bahsetmiştik. BluTV bu akşam paylaştığı bir tweet ile  Behzat Ç.'nin yeni sezonunun platformda yayınlanacağını resmi olarak duyurdu.

Paylaşılan duyuru videosunda Behzat Ç. karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu'nun Behzat Ç. kostümünü giydiği görülüyor. Video ile paylaşılan metinde ise bazı karakterlerin tam olarak dönmesi söz konusu olmasa da Hikayenin devam edeceği vurgulanıyor. Bu noktada BluTV daha önceki paylaşımına yorum yaparak karakterleri soran izleyicilere de cevap vermiş oluyor. 

Hatırlarsanız, BluTV'nin ilk duyurusunda birçok kullanıcı daha önce Behzat Ç. 'nin yeni sezonunun gelmesi halinde BluTV'ye geçiş yapabileceğini ifade etmişti. Bu duyuruyla birlikte kullanıcılar üyelik açacağını belirtmeye devam etti.  

Şimdilik Behzat Ç'nin eski sezonlarına Blu TV üzerinden erişilebiliyor. Ancak yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Yine de Blu TV'nin Behzat Ç'yi yeni bir sezon ile bir kez daha ekranlara getirmesi, beklenmedik finalleriyle seyircilerin içinde ukte kalan Leyla ile Mecnun gibi yapımların da yeniden canlanmasında rol oynayabilir.

Açıkçası son zamanlarda içerik bakımından durgun bir döneme giren Blu TV için hali hazırda sağlam bir hayran kitlesi olan efsaneleşmiş yapımları yeniden gündeme getirmek, tanınmamış yapımları öne çıkarmaya çalışmaktan çok daha kolay olacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.