Webrazzi Summit 2019'un yeni konuşmacıları belli oldu

Konferansımızın bu zamana kadar belli olan konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık. Webrazzi Summit 2019'un yeni konuşmacıları da belli oldu.
Webrazzi Summit 2019'un yeni konuşmacıları belli oldu

Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit 2019, 23 Ekim 2019'da Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Konferansımızın bu zamana kadar belli olan konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık. Webrazzi Summit 2019'un yeni konuşmacıları da belli oldu.

Gemius Ülke Müdürü İdil Kesten, Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın, Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş, Largo AI CEO ve Kurucu Ortağı Sami Arpa ve AliExpress Bölge İş Geliştirme Yöneticisi Yaman Alpata, Webrazzi Summit 2019'un yeni konuşmacıları oldu. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da dijital odaklı girişimci ve yatırımcıların çok sayıda oturum ve workshop çalışmalarıyla sektörel gelişmeleri ve deneyimleri paylaşacakları Webrazzi Summit 2019'da dijital pazarlama, sosyal medya, e-ticaret, finansal servisler, girişim sermayesi, melek yatırım, online oyun, mobil uygulamalar ve daha birçok konu ele alınırken, hızla değişen internet ekosistemindeki güncel gelişmeler sektörün önemli isimleriyle enine boyuna tartışılacak. Ancak bu sene geçen senelerden farklı olarak Webrazzi Summit 2019 5 farklı salonda gerçekleşecek. 

Konferansımıza katılmak için buradan bilet alabileceğinizi ve diğer detaylar için buraya göz atabileceğinizi belirtelim.

Bununla birlikte Webrazzi Summit kapsamında düzenlenecek olan girişimcilik yarışması Webrazzi Arena, genç girişimcileri yerli ve yabancı potansiyel yatırımcı ve kullanıcılarla buluşturarak son derece değerli iş ve tanıtım fırsatları sunacak. Ayrıca girişimlerine hız kazandırmak isteyen genç girişimciler, Startup Lounge alanında gün boyunca kendilerine ayrılmış özel alanda potansiyel müşteri, iş ortakları ve yatırımcılarla direkt iletişim kurma şansı yakalayacak.

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Platin Sponsorlar

  

Altın Sponsorlar

    

Gümüş Sponsorlar

 

Startup Lounge İş Ortakları

   

Medya Sponsorları

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.