Webrazzi Summit 2019'un ikinci tur konuşmacıları belli oldu

Her yıl olduğu gibi 2019 yılında da hem internet hem de girişimcilik ekosistemini buluşturacak olan Webrazzi Summit 2019'un ikinci tur konuşmacıları da belli oldu.
Webrazzi Summit 2019'un ikinci tur konuşmacıları belli oldu

Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2019'un ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık. Her yıl olduğu gibi 2019 yılında da hem internet hem de girişimcilik ekosistemini buluşturacak olan Webrazzi Summit 2019'un ikinci tur konuşmacıları da belli oldu.

23 Ekim 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenlenecek etkinliğimizde Hotelrunner kurucu ortağı ve CEO'su Arden Agopyan, Unilever'in Türkiye, Orta Asya ve İran Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Kölükfakı, Kunduz kurucu ortağı Başar Başaran, 3M EMEA AR-GE Direktörü Chris Howitt, İTÜ Arı Teknokent Genel Müdürü Deniz Tunçalp, Keiretsu Genel Müdürü Duygu Eren, IUGO Managing Parner'ı Evren Özatay, Ford Otosan İnovasyon ve Yeni Girişimler Direktörü Gül Ertuğ, Apsiyon CEO'su Kudret Türk, DHL Express Türkiye Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tonguç, 3DLOOK CMO'su Sergey Gylyuk, Buck.ai CEO'su Utku Kaynar ikinci tur konuşmacıları oldu.

Dijital pazarlama, blockchain, e-ticaret, yatırım ekosistemi, hızlı tüketim gibi birçok konu başlığının ele alınacağı konferansımıza katılmak için hemen şimdi bilet satın alabileceğinizi de hatırlatalım. Ayrıca etkinliğimizin, Startup Lounge ve girişim yarışmamız Webrazzi Arena gibi iki büyük etkinlik daha barındırdığının altını çizelim.

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

   

Gümüş Sponsorlar

 

Startup Lounge İş Ortakları

Medya Sponsorları

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.