Webrazzi Insights kurumsal üyelik paketleri online satışa açıldı

Webrazzi'nin kurumlara özel rapor ve araştırma hizmeti Webrazzi Insights paketlerini online inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.
Webrazzi Insights kurumsal üyelik paketleri online satışa açıldı

Kısa süre önce yayına aldığımız Webrazzi Insights servisimizle ilgili detayları sizlerle paylaşmıştım. Geçen süre içinde Webrazzi Insights kapsamında çok değerli rapor, araştırma ve içerikler paylaştık, haliyle çok sayıda şirketten de kurumsal üyelik paketlerimizle ilgili talep aldık. Gelen taleplerin sayısının artması üzerine tabir-i caizse e-posta ve telefon kaosu yaşamaya başladık ve Webrazzi Insights'ın paketlerini bir çoğunuzun tatilde olduğu Ağustos ayı içinde direkt olarak inceleyebilmeniz için online satışa açtık. Bugün hem bu bilgilendirmeyi yapmak hem de merak edilen bazı detayları paylaşmak için hızlı bir yazı yazmak istedim.

Öncelikle online satışa açma konusunu açıklığa kavuşturayım;

Şu anda 4 kullanıcı hakkına sahip Gold paketimiz ve sınırsız kullanıcı hakkında sahip Diamond paketlerimiz online satışa açık durumdalar. Dilerseniz paket detaylarını hemen inceleyebilir, sonrasında satın almanızı kredi kartı ya da havale ile yapabilirsiniz.

Webrazzi Insights sınırsız kullanıcı hakkı ve Diamond paket
Paketleri incelediğinizde göreceğiniz "Diamond" paketimizin sınırsız kullanıcı hakkı bulunuyor ve bu paketi tercih eden büyük kurumlar Webrazzi Insights kapsamında yayınlanan tüm rapor, araştırma ve içerikleri tüm şirket çalışanlarının erişimine açabiliyorlar. Şöyle ki, Diamond paketimizde herhangi bir kullanıcı sayısı limiti bulunmuyor ve örnek veriyorum Webrazzi çalışanları @webrazzi.com e-posta adresleri ile herhangi bir onay gerekmeden direkt olarak şirkete özel hazırlanmış olan kayıt sayfasından Webrazzi Insights üyeliklerini başlatabiliyorlar.

Şirketim Webrazzi Insights sınırsız "Diamond" üyesi mi?

Geçtiğimiz haftalarda Webrazzi Insights ile ilgili teklif isteyen kurumların bazılarıyla anlaşmalarımızı tamamladık ve bu kurumların arasından sınırsız üyelik paketimizi alanlar oldu. Eğer sizin çalıştığınız kurumun hali hazırda Webrazzi Insights sınırsız kullanıcı hakkına sahip bir Diamond anlaşması var mı diye merak ediyorsanız bu linkte güzel bir araç geliştirdik. Kurumsal e-posta adresinizi girip şirketinizin sizin için böyle bir paket alıp almadığını kontrol edebilir ve eğer hakkınız varsa hemen ek yönetici onayı gerekmeden Webrazzi Insights kaydınızı ücretsiz olarak tamamlayabilirsiniz.

Malesef 4 kullanıcılık Gold paketlerimiz için bu hizmeti sağlamıyoruz, sadece sınırsız kullanıcı hakkına sahip paketler yukarıda sözünü ettiğim kontrolü gerçekleştirebiliyorlar. Kısacası, sadece Webrazzi Insights'ın Diamond üye kurumları çalışanlarına bu hızlı ve ayrıcalıklı üyelik imkanını sağlayabiliyorlar.

Webrazzi Insights'ta ne tür içerikler yayınlanıyor?

Bu soruyu çok alıyoruz, aynı şekilde "bizim sektörümüze yönelik kaç rapor yayınlanacak" sorusunu da alıyoruz. Hemen cevap vereyim;

Webrazzi Insights'ı sadece sektörel araştırma ve raporlar olarak düşünmek pek doğru olmayacaktır. Dijital dönüşüm yolculuğunda şirketinizin bütünsel olarak beslenebileceği bir kaynak olarak görmek daha doğru olacaktır. 

Günümüzde online market alışverişi ile ilgili bir araştırma sadece e-ticaret, perakende ya da FMCG ile ilgilenenleri değil, bankacılık, finans, sigorta, ve hatta lojistik sektöründe faaliyet gösteren şirketleri ilgilendirmektedir. Aynı şekilde blockchain'in sağlık alanında kullanımı ile ilgili bir rapor, otomotiv sektöründeki bir şirket için ilham kaynağı olabilir.

Webrazzi Insights erişimi ile bir yıl içinde 100'dan fazla rapor, 50'dan fazla özel araştırma ve 1000'dan fazla içerik yayınlayacağız. Öncelikli sektör ve kategorilerimiz ise bankacılık/finans, sigorta, perakende/FMCG, dijital sağlık, otomotiv/lojistik, ödeme/e-ticaret, dijital medya, bulut/teknoloji. Elbette bu kategoriler dijital dünyadaki değişimler ile genişleyecek.

Bugüne kadar Webrazzi Insights kapsamında yayınlanan içeriklerin tamamına buradan ulaşabilirsiniz, yayınlanan rapor ve araştırmalarımızın listesi ise bu linkten erişilebilir.

Sizin şirketiniz de Webrazzi Insights'a katılsın ister misiniz?

Webrazzi Insights paketlerini bu linkten inceleyebilir, eğer satın alma öncesinde ekibimizle görüşmek isterseniz bize buradan ulaşabilirsiniz.

Eğer 4 kullanıcı (Gold) ya da sınırsız paket (Diamond) dışında kurumunuza özel bir paket talebiniz olursa bununla ilgili de ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Webrazzi Insights'a ilk duyuruyu yaptığımız günden beri ilgi gösteren herkese tekrar teşekkürler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.