Hoş Geldin Webrazzi Insights!

Kısa süre önce yayına aldığımız ücretli servisimiz Webrazzi Insights'la ilgili merak ettiğiniz soruların cevaplarını bu yazımda paylaşıyorum.

Webrazzi Insights'ı düzenli takipçilerimiz çoktan farketmiştir. 2 hafta önce yayına aldığımız yeni servisimizi kullanmak için şimdiden 100'den fazla şirket iletişime geçti ve sayıları artarak devam ediyor. İlgiden oldukça memnunuz, ilgi gösteren herkese şimdiden teşekkürler.

Henüz Webrazzi Insights'ı detaylı incelemeyenler için kısa bir özet geçmem gerekirse;

Son teknolojilerin sektörlere etkilerini Webrazzi bakış açışıyla incelemek, içgörü yaratmak ve stratejilere yön vermek amacıyla kurulan Webrazzi Insights, dijital dünyanın derinlemesine anlaşılmasına yardımcı olmaktadır.

Webrazzi Insights kapsamında sektörel rapor, araştırma ve içerikleri platforma üye olan şirketlere sunuyoruz. Yıllık üyelik kapsamında satın alınabilen Webrazzi Insights erişimi ile bir yıl içinde 100'dan fazla rapor, 50'dan fazla özel araştırma ve 1000'dan fazla içerik yayınlayacağız. Öncelikli sektör ve kategorilerimiz ise bankacılık/finans, perakende/FMCG, dijital sağlık, otomotiv/lojistik, ödeme/e-ticaret, dijital medya, bulut/teknoloji. Elbette bu kategoriler dijital dünyadaki değişimler ile genişleyecek.

Hali hazırda yayınladığımız Webrazzi Insights içeriklerine bu linkten ulaşabilirsiniz.

Bugüne kadar yayınladığımız rapor ve araştırmalara ise bu linkten ulaşabilirsiniz. Fintech'ten, açık bankacılığa, online bankacılıktan, online market alışverişine 2 hafta içinde 4 farklı rapor ve araştırma yayınladık. Elbette onlarca özel veri ve içeriği de platformun ilk üyeleriyle paylaştık.

Eğer Webrazzi Insights ilginizi çekiyorsa, bu noktada iki seçeneğiniz var.

  1. Webrazzi Insights'a kurumsal üye olabilirsiniz ve tüm içerik, rapor ve araştırmalara ulaşabilirsiniz.
  2. Satışa açtığımız rapor ve araştırmaları tek başına satın alabilirsiniz.

Webrazzi Insights'ın bireysel üyeliği bulunmamaktadır. Yani tek kullanıcılık paket satın alamazsınız. Kurumlar için sınırsız kullanıcı üyeliği ile şirketin e-posta adresine sahip herkesin üye olabileceği bir paketimiz ve daha küçük kullanım tercihleri için satış ekibimizin size önereceği birden fazla kullanıcı hakkına sahip paketlerimiz mevcuttur.

Yukarıda bahsettiğim gibi, üye olmadan da dilerseniz sadece raporlarımızı ve araştırmalarımızı satın alabilirsiniz.

Eğer kurumsal üyelikle ilgileniyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Satış ekibimiz size en hızlı şekilde geri dönüş yapacaktır ve size uygun seçenekleri detaylarıyla aktaracaktır.

Artık Webrazzi Insights'ı resmen duyurduğumuza göre, bir hayırlı olsununuzu alırım. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.