Sağlık sektöründe blockchainin bugünü ve geleceği [Rapor]

Blockchain daha çok finans çıkışlı görülse de zaman içinde farklı sektörlerde de kullanılmaya başlanmıştır. Sağlık sektörü de teknolojinin kullanılması için elverişli alanlardan biridir.
Sağlık sektöründe blockchainin bugünü ve geleceği [Rapor]

Blockchain'in hayatımıza girmesi yaklaşık 10 seneyi bulmakta. Daha çok finans çıkışlı görülse de zaman içinde lojistik, kişisel bakım, üretim gibi sektörlerde de kullanılmaya başlanmış ve ilerleyen zamanlarda teknolojinin de yaygınlaşması öngörülmektedir. 

Merkeziyetsizlik, şeffaflık ve güven etrafında oluşturulan sistem ile maliyet, hız ve zaman kazanılması düşünülmektedir. Gelecekte farklı sektör ve kullanımları ile birlikte yeni iş tanımlarının bile oluşturulması söz konusudur. Her ne kadar yatırımlar ilk senelerin gerisinde görünse de blockchain kullanımının olgunlaşmaya başladığını ve yatırımcıların blockchain'in gerçek yararlarını gördükçe daha ölçeklenebilir fon destekleri ile girişimler canlanabilir. 

Sağlık Sektöründe Blockchain'in Bugünü ve Geleceği [Rapor]
Sağlık Sektöründe Blockchain'in Bugünü ve Geleceği [Rapor]
Dilerseniz Webrazzi Insights üyesi olmadan 1.250 ₺ + KDV karşılığında raporu satın alabilirsiniz.
Satın Al ₺1.250 + KDV
veya
Webrazzi Insights üyesi olarak tüm raporlara erişin
Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.