Tüm sekmelerinizi kaydetmenize olanak tanıyan eklenti: Toast

Safari ve Google Chrome tarayıcıları ile çalışabilen Toast, bir proje üzerinde çalıştığınızda açtığınız tüm sekmeleri kaydetmenize olanak tanıyor.
Tüm sekmelerinizi kaydetmenize olanak tanıyan eklenti: Toast

İnternet tarayıcısı kullananların hayatını kolaylaştırma içn yola çıkan bir eklenti olan Toast, belirli bir konu üzerinde çalıştığınız tüm sekmeleri kaydetmenize olanak tanıyor. Safari ve Google Chrome tarayıcıları ile çalışabilen Toast, bir proje üzerinde çalıştığınızda açtığınız tüm sekmeleri kaydetmenize olanak tanıyor.

Örneğin X isimli bir proje üzerinde çalışıyorsunuz ve bu proje ile ilgili 9 adet sekme kullanıyorsunuz. Toast ile 9 sekmeyi de kaydederek klasörün ismini Proje X olarak kaydedebilirsiniz. Sonrasında yeni bir pencereden başka bir projeye başlayabilirsiniz.

Eğer tekrar Proje X üzerinde çalışmak isterseniz Toast eklentisine tıklayarak proje ile ilgili tüm sekmelerine tekrar ulaşabilirsiniz. Herhangi bir konu özelinde kullandığınız sekmeleri ve internet sitelerini kaybetmemenize olanak tanıyan Toast, internet tarayıcısını yoğun bir şekilde farklı projeler için kullanan insanlar için oldukça başarılı bir alternatif.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.