New HR Summit'in indirimli biletleri için son günler!

Etkinliğimize 1 aydan kısa bir süre kaldığını ve New HR Summit'e katılmak isteyenler için indirimli biletlerin son günlerine yaklaştığımızı hatırlatalım.
New HR Summit'in indirimli biletleri için son günler!

Dijitalleşen iş dünyasının İnsan Kaynakları zirvesi New HR Summit'i 25 Eylül'de gerçekleştireceğimizi sizlere Temmuz ayının ilk günlerinde aktarmıştık. Etkinliğimizin ilk tur ve ikinci tur konuşmacılarını da sizlerle paylaşmıştık. Etkinliğimize 1 aydan kısa bir süre kaldığını ve New HR Summit'e katılmak isteyenler için indirimli biletlerin son günlerine yaklaştığımızı da hatırlatalım.

Crenvo İK ve Webrazzi ortaklığıyla bu sene ilk kez düzenlediğimiz New HR Summit etkinliğinin indirimli biletleri için son gün 31 Ağustos. Erken kayıtta 2065 TL olan bilet fiyatı, 31 Ağustos'tan sonra 2360 TL'ye çıkacak. Grup indirimli bilet fiyatı ise 1947 TL'den 2242 TL'ye çıkacak. Katılımcıların hızlı davranmasını öneririz. 

İnsan Kaynakları'na dair merak edilen her şeyi dijital olarak ele alacak olan konferansımızda, dijital dönüşümün merkezinde İK, çalışan bağlılığı, değişim hikayeleri, çalışan verimliliğinin nasıl artırılacağı, dijital organizasyon ve dönüşüm, girişimcilikte kadın gücü, olumlu liderlik, İK liderliği gibi konular ve çok daha fazlası ele alınacak. 

New HR Summit için buradan bilet alabilir, etkinliğimizin konuşmacılarına ise buradan göz atabilirsiniz.

 

SPONSORLAR

Platin Sponsor

Altın Sponsor

Gümüş Sponsor

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.