Online temizlik servisi Justmop, 2 milyon dolar yatırım aldı

2017 yılında Kasım ayında ise seri A turunda VentureFriends, 500 Startups ve Nevzat Aydın'dan yatırım alan girişim, bugün 2 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldığını duyurdu

Nevzat Aydın'ın online temizlik servisi Justmop'a yatırım yaptığını sizlere 2016 yılının Şubat ayında aktarmıştık. Yemeksepeti eski Pazarlama ve İş Zekası Müdürü Ali Çağatay Özcan ve Yemeksepeti eski Katar Ülke Müdürü Kerem Kuyucu'nun ortak girişimi olan Justmop, yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı.

2017 yılında Kasım ayında ise seri A turunda VentureFriends, 500 Startups ve Nevzat Aydın'dan yatırım alan girişim, bugün 2 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldığını duyurdu. 2 milyon dolarlık yatırım turuna eski yatırımcılar ile birlikte Collective Spark ve Kuveyt'ten Faith Capital da katıldı.

11 farklı ülkeden 42 çalışana sahip olan Justmop'un bugüne kadar topamda 3,4 milyon dolar yatırım aldığını da  ekleyelim. 2 milyon dolarlık yatırım ile hızla büyümeyi ve ekibini 80 - 100 kişi seviyelerine çıkarmayı da hedefleyen Justmop, ilerleyen dönemlerde büyük bir seri B yatırımı almayı planlıyor. Son olarak Justmop'un Suudi Arabistan'da hizmet vermeyi hedeflediğini da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.