Albaraka Türk'ten yatırım alan TamEntegre'nin değerlemesi 1 milyon TL'ye ulaştı

"Albaraka Fintech Girişim Sermayesi Fonu" tarafından yapılan yatırım, girişimin Albaraka Garaj bünyesinde geçirdiği yaklaşık 1 senelik bir garaj süreçten sonra geldi.
Albaraka Türk'ten yatırım alan TamEntegre'nin değerlemesi 1 milyon TL'ye ulaştı

Çok kanallı satış yapanlara özel bulut tabanlı entegrasyon sistemi sunan TamEntegre Albaraka Türk'ten yatırım aldı. İlk olarak sizlere 2017'de duyurduğumuz TamEntegre, 2018'in Eylül ayında Albaraka Garaj'a katıldı. Bu yatırımla birlikte girişimin değerlemesi 1.000.000 TL'ye ulaştı. "Albaraka Fintech Girişim Sermayesi Fonu" tarafından yapılan yatırım, yaklaşık 1 senelik bir garaj sürecinden sonra  geldiğini söylemek mümkün. 

Kullanıcıların, tüm e-ticaret operasyonlarını tek noktadan, çok hızlı ve çok kolay bir şekilde  yönetmelerini sağlayan girişim, bir SAAS çözümü olarak konumlanıyor. TamEntegre.com sitesini kullanan satıcılar, sanal pazaryeri sitelerinde veya kendi e-ticaret siteleri üzerinden ürünlerini listeleyebiliyor, siparişlerini kontrol edebiliyor, faturalarını ve kargolarını tek sayfadan yazdırıp, ödemelerini yine tek sayfadan kontrol edebiliyor. 

Bu arada yatırım teklifi ve yatırımın gerçekleşmesi arasında 4 aylık bir süre geçtiğini belirtelim. Mart 2019'da başlayan yatırım görüşmeleri, Temmuz 2019'da sonuçlandı. Yatırımın öncesinde şahıs firması olarak hizmet veren TamEntegre.com ise değişen ortaklık yapısı ile birlikte "Tam Entegre Yazılım Anonim Şirketi" olarak hizmet vermeye başladı. 

2014 yılından bu yana faaliyet gösteren TamEntegre projesi, 2018'in Mayıs ayı itibariyle ivme kazandı. Girişim son 1 senedir tam zamanlı olarak geliştirilmeye devam ediyor. Şu anda proje üzerinde 3'ü tam zamanlı olarak  4'ü ise   freelance olarak toplamda 7 personel çalışıyor.

TamEntegre'nin sisteminde şu anda kayıtlı 1716 kullanıcı bulunuyor, yaklaşık 300 kullanıcı ücretli olarak sistemi kullanmaya devam ediyor. Günde ortalama 5 kullanıcının sisteme üye olduğunu da ekleyelim. TamEntegre'nin  2018-2019 yılları arasında yüzde 300 civarında bir büyüme gerçekleştirdiğini de söylemekte fayda var.

TamEntegre, yatırım ile birlikte her sisteme uygun entegre çözümler üreterek olabildiğince projeye entegre olabilmeyi hedefliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.