Garanti BBVA Partners, yeni dönem girişimcilerini açıkladı

2015 yılından bu yana 50’ye yakın girişimciye destek veren Garanti BBVA Partners'a bu yıl Safetech, Bulundum, Fazla Gıda, Sertifier, Engelsiz Çeviri ve Business for Aging Friendly Community seçildi.
Garanti BBVA Partners, yeni dönem girişimcilerini açıkladı

Garanti BBVA'nıngirişimcilik eko sistemine katkıda bulunan programı Garanti BBVA Partners’ın yeni dönem girişimleri belli oldu. Programa seçilen yenilikçi fikirlerin, sürdürülebilir bir işe dönüşmesine destek olan Garanti BBVA Partners'ın girişimin gelişebilmesi için de imkanlar sunduğunu hatırlatalım.

Garanti BBVA Partners'ın özellikle işini yeni kuran, yenilikçi fikirlerini anlatmak için yeni yollara ve kaynaklara ihtiyaç duyan girişimcilere destek verdiğini belirtmekte de fayda var. Girişimlerin ihtiyaç duyduğu ofis ve mentorluk ihtiyaçlarının yanı sıra eğitim desteğinin de verildiği Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı’nın 2019-2020 yılı ilk dönem başvuruları 7 Ağustos’ta sonuçlandı.

Girişimlerin seçilmesine karar veren jüri üyeleri arasında BUBA Ventures Yöneticisi Neda Soydan, Valuta Capital Partners Kurucu Ortağı Umur Özal, Asartech Kurucu Ortağı Burkay Alan, Eurasia Invest Yönetici Ortağı Gökhan Alpman, TUGİM’den Meltem Çora, Akşam Gazetesi’den Özgül Öztürk, Garanti Teknoloji Birim Müdürü Şahin Dalbudak, Garanti Yatırım Kurumsal Finansman Birim Müdürü Metin Özhan ve Garanti BBVA KOBİ Pazarlama Yöneticisi Selin Öz yer alıyor.

Jüri tarafından seçilen 6 girişimci yeni dönem Garanti BBVA Partners girişimcisi olarak, projelerini hayata geçirmek ve sürdürülebilir kılmak amacıyla programın sunduğu tüm desteklerden yararlanacak. programdan bu yıl yararlanmaya hak kazanan girişimler;

    • Safetech: Siber güvenlik ve yazılım alanında faaliyet gösteren bir ODTÜ Teknokent girişimi. 
    • Bulundum: Yeni nesil kayıp eşya platformu 
    • Fazla Gıda: Satılamayan gıdaların değerlendirilmesini sağlayan teknoloji platformu.
    • Sertifier:Etkinlikler sonucu dağıtılan sertifikaları dijitalleştiren bir girişim
    • Engelsiz Çeviri: internet sitelerine entegre olup işitme engellilerin okuduklarını anlamalarına yardımcı ve destek olan bir web eklentisi 
    • Business for Aging Friendly Community: Aktif yaşlanma ve sağlıklı yaş alma konularına odaklanan bir içerik platformunun ve 60+ yaş gurubunun ürün ve hizmet ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanan bir e-ticaret platformunun ana şirketi

Programa asgari uygulanabilir ürün ve hizmete sahip, üç yıldan kısa süredir faaliyet gösteren ve ölçeklenebilir iş modeline sahip tüm girişimlerin başvurabildiğini hatırlatalım. 2015 yılında hayata geçirilen Garanti BBVA Partners çatısı altında şimdiye kadar 50’ye yakın girişimciye destek verildi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.