Sahibinden.com, aylık trafikte 45,3 milyon kullanıcıya ulaştı

Sahibinden.com, similarweb verilerine göre Google, Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube 'dan sonra Türkiye’nin en çok ziyaret edilen internet platformu oldu
Sahibinden.com, aylık trafikte 45,3 milyon kullanıcıya ulaştı

Türkiye'nin önemli ilan ve alışveriş platformlarından Sahibinden.com'un aylık trafiğine dair veriler açıklandı. 

2019 Temmuz Google Analytics verilerine göre web’de 34,9 milyon, mobil’de 10,4 milyon olmak üzere toplamda 45,3 milyon aylık aktif kullanıcıya; aynı zamanda 323 milyon ziyaret ve 10 milyar sayfa görüntülemeye ulaştı. Toplam 10 kategoride yaklaşık 6 milyon aktif ilanın yer aldığı Sahibinden.com, similarweb verilerine göre Google, Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube 'dan sonra Türkiye’nin en çok ziyaret edilen internet platformu oldu.

Geçtiğimiz yılın temmuz ayına oranla mobil uygulamaları kullanımında da %14,4'lük bir büyüme içinde olan platform, ilerleyen dönemlerde de mobilde büyüme trendini devam ettirmeyi hedefliyor.

Sahibinden.com Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nazım Erdoğan, dijital teknolojilerin gelişim hızına paralel olarak yatırımlarını ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini, hem insan kaynağı hem de teknoloji yatırımlarına aralıksız devam ettiklerini söyledi. Erdoğan, büyük veri, makine öğrenimi ve dijital pazarlama teknolojilerine yönelik projelerin öncelikleri arasında yer aldığını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.