Kahve severler için yerli abonelik servisi: CafePass

Temelde kahve severler için bir abonelik servisi olarak hizmet veren CafePass, kahve satan mekanlar ile müşterileri buluşturan bir ekosistem yaratmayı hedefliyor.
Kahve severler için yerli abonelik servisi: CafePass

Nitelikli kahve ile kahve severleri bir araya getiren bir platform olma hedefi ile yola çıkan CafePass, 2018 yılının Kasım ayında kuruldu. Can Güleren ve Alp Eren Özkan tarafından kurulan CafePass, yaklaşık 2 ay içinde geliştirildi.

Temelde kahve severler için bir abonelik servisi olarak hizmet veren CafePass, kahve satan mekanlar ile müşterileri buluşturan bir ekosistem yaratmayı hedefliyor. CafePass aboneliğinizle birlikte program dahilindeki mekanlarda kahve haklarınızı kullanabiliyorsunuz. QR kod ile kasada ödeme yapmanıza gerek kalmadan aboneliğinizdeki kahve haklarınızı kolayca kullanabilirsiniz.

Platform ile yeni bir mekan keşfetmek de oldukça kolay. Platformda yer alan bir mekanı beğendiyseniz bu mekan hakkında yapılan yorumları ve puanları inceleyebilirsiniz. Bireysel aboneliklerin yanı sıra firmalara toplu kahve hakkı satışı hizmetine de sahip olan CafePass, sadakat programları ve çalışan ödüllendirmeleri için insan kaynakları departmanlarına ulaşmayı hedefliyor.

3 farklı abonelik planı

Şu an için uygulama içinde aktif olarak hizmet veren 11 farklı mekan bulunuyor. Söz konusu mekanların dördü Karaköy, üçü Beşiktaş, ikisi Nişantaşı, biri Kadıköy ve biri Balat'ta bulunuyor. Aylık olarak 3 farklı abonelik planı sunan CafePass, 18 TL karşılığında 3, 48 TL karşılığında 6 ve 69 TL karşılığında ise 9 kahve hakkı sunuyor. 

Sanayi Mahallesi, 4 Levent, Balat ve Galata'dan gelecek 5 mekanla daha anlaşan CafePass, Anadolu Yakası'ndaki görüşmelerine de devam ediyor. 1 ay içinde Kadıköy'deki önemli bölgelerde (Rıhtım, Moda, Caddebostan) yer almayı planlayan girişim, Ataşehir ve Bostancı tarafı için de mekan incelemelerimiz devam ediyor.

Hem Android hem de iOS platformlarında uygulamalara sahip olan CafePass'in şu an için 500 kayıtlı kullanıcıya sahip olduğunu da belirtelim. Dilerseniz CafePass uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.