Video izleterek kazandıran mobil oyun: Cukka

Cukka adındaki mobil oyun kullanıcıların videoları dikkatli bir şekilde izleyerek ve sorulara doğru cevapları vererek kazanmalarına odaklanıyor.
Video izleterek kazandıran mobil oyun: Cukka

Yurt dışında HQ - Trivia & Words, ülkemizde ise Hadi ile oldukça popüler olan mobil bilgi yarışmalara oyun severlerin para kazanmalarına imkan sağlıyor. Bugün ise oyunculara kazandırma hedefi olan yeni bir yerli uygulama ile karşınızdayız.

Cukka adındaki mobil oyun kullanıcıların videoları dikkatli bir şekilde izleyerek ve sorulara doğru cevapları vererek kazanmalarına odaklanıyor. Spektrum Dijital tarafından tasarlanan CUKKA uygulamasında oyuncuların yapması gereken, her gün belli saatlerde yayınlanan, sosyal medya fenomenlerine ait bir videoyu dikkatlice izlemek ve uygulamadaki soruları en hızlı şekilde yanıtlamak.

Soruların cevapları ise videoların içinde gizli. Cukka uygulamasında karşınıza çıkacak sorunların "Videoda kaç kuş vardı, hangi diziye selam çakıldı, kaç kere “kolpa yapma” dendi." gibi sorular olduğunu da ekleyelim. Oyuncuların arkadaşlarını davet ettikçe ve uygulamanın içindeki eğlenceli anketlere katıldıkça ekstra CukCoinleri kazandıklarını da belirtelim. 

Her oyunun sonunda cevaplama hızına göre cukka kazanılıyor. Kazanılan cukkalar ise uygulamanın içindeki online pazarda yer alan ürünleri kazanmak için harcanabiliyor. Oyunculara izledikleri videolardan maddi bir kazanç elde etmelerini hedefleyen Cukka, reklam verenlere de mesajlarını iletebilmeleri için video içeriklerinden, online pazara kadar geniş bir alan sunuyor.

Uygulamanın yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçmesine rağmen Cukka'nın Apple Store'da 183. sıraya yükseldiğini de belirtelim. Oyun aracılığı ile sabah yayınlanan video ise Instagram üzerinden 777 bin 7779 kez izlendi. Ayrıca projede çeşitli YouTube ve Instagram fenomenlerinin yer aldıklarını da ekleyelim. Dilerseniz Cukka oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.