Tazedirekt'ten dikey tarıma odaklanan yeni proje: Tazedikey

Yeniden açılarak faaliyetlerine devam eden Tazedirekt, dikey tarıma odaklanan yeni projesi Tazedikey ile karşımıza çıktı.
Tazedirekt'ten dikey tarıma odaklanan yeni proje: Tazedikey

2016 yılında tüm dijital varlıklarını Migros'a satılan Tazedirekt'in yeniden açılacağını sizlere 2017 yılında aktarmıştık. Yeniden açılarak faaliyetlerine devam eden Tazedirekt, dikey tarıma odaklanan yeni projesi Tazedikey ile karşımıza çıktı.

Tazedikey projesi ile apartmanda yaşayanlar kendi balkonlarında sebze-meyve yetiştirmeye başlayabilecek. Tazedikey projesinin ajansının ise Buzz olduğunu da ekleyelim. Evlerde sürdürülebilir ve üretim temelli bir hobi alanı yaratan Tazedikey projesi, dikey tarım yöntemi ile dileyen herkesin balkon bahçeciliği yaparak yeşillik ve minyatür sebze-meyve yetiştirmesine olanak tanıyor.

Tazedikey projesi ile balkonunuzda sebze-meyve yetiştirmek için öncelikle Tazedikey.com’da satışa sunulan özel tasarımlı Tazedikey çantalarından satın almanız gerekiyor. Sonrasında ise çantaların yanında bulunan geçici dikişleri yırtıp çantayı dik bir şekilde güneş alan bir noktaya asmalısınız.

Çantadaki ceplere yeterli miktarda toprak doldurulduktan sonra ise tohumları ekiyorsunuz. Tohumların çimlenmesi ile birlikte ise balkonunuzda dikey tarım yapmaya başlamış oluyorsunuz. Tazedikey.com’dan tek seferde yapılacak 60 TL ve üzeri taze meyve ve sebze alışverişine dikey tarım çantası ve fesleğen tohumunun müşterilere hediye edildiğini de belirtelim.

Tazedikey projesinde roka yetiştirme seti, kabak yetiştirme seti, kekik yetiştirme seti, patlıcan yetiştirme seti, turp yetiştirme seti gibi birçok meyve ve sebzenin tohumunu da sitede bulabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.