Kişilerin kendi araçlarına özel saatlik şoför uygulaması: Alfy

Alfy, Alfred Concierge A.Ş.'nin call center aracılığıyla 7 gün 24 saat İstanbul da sunduğu “kendi aracına saatlik şoför" hizmetini mobil cihazlara taşıyor.
Kişilerin kendi araçlarına özel saatlik şoför uygulaması: Alfy

Concierge servisi olarak faaliyet gösteren Alfred'in mobil uygulaması Alfy yayına alındı. Kişileri gidecekleri konumdan alıp gitmek istedikleri konuma belirli bir ücret karşılığında götüren Alfy, Alfred Concierge A.Ş.'nin call center aracılığıyla 7 gün 24 saat İstanbul da sunduğu “kendi aracına saatlik şoför" hizmetini mobil cihazlara taşıyor.

Alfy'yi kullanmak ise gerçekten çok kolay. Uygulamayı App Store ya da Google Play Store'dan cihazınıza indirdikten sonra adınız, soyadınız, telefon numaranız ve e-posta adresinizle direkt olarak profilinizi oluşturuyorsunuz. Akabinde telefonunuza dört haneli bir doğrulama kodu geliyor ve o kodu girdikten sonra direkt olarak Alfy'yi kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Uygulamayla ister bulunduğunuz konuma hemen, isterseniz sonraki bir tarih ve saatte şoför çağırıp aracınızı kullandığınız saat kadar uygulamadan ödeme yapıyorsunuz. Şoförlerin hepsinin siyah takım elbiseli, iletişim ve sürüş eğitimli olduğunu da belirtelim.

Alfy kullanıcı çalışırken otoparklarda bekleyen araçlarla aile bireylerini taşıyabiliyor, alışverişten, bürokratik işlemlere birçok işi de halledebiliyor. Park sorunu olan bir yere toplantıya giderken veya bir eğlence sonrası eve güvenle ulaşmak için Alfy çağırmak mümkün. 

Alfy'de ulaşım ücretinin 150 TL olduğunu ve online takip özelliğinin de bulunduğunu belirtelim.

Hem iOS hem de Android kullanıcıları için aktif olan Alfy'de ilk kullanımın yüzde 30 indirimli olduğunu da hatırlatalım. Ödeme yapmak için kredi kartınızı uygulamaya tanımlamanız yeterli oluyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.