Kolay Randevu, SalonAppy ismiyle globalde faaliyet göstermeye başladı

Kolay Randevu, mevcut yatırımcılarından aldığı 100 bin euro ek yatırımla SaaS ürününü SalonAppy ismiyle globalde de hizmet vermeye başladı.
Kolay Randevu, SalonAppy ismiyle globalde faaliyet göstermeye başladı

2015 yılında kurulan, güzellik sektöründe faaliyet gösteren işletmelere yönelik pazar yeri ve SaaS ürünleriyle hizmet veren Kolay Randevu, mevcut yatırımcılarından aldığı 100 bin euro ek yatırımla SaaS ürününü SalonAppy ismiyle globalde de hizmet vermeye başladı. Girişimin Türkiye dışında 26 ülkede 200’ü aşkın kullanıcıya ulaştığını da hatırlatalım.

Daha önce 2016’da Türkiye’de BIC Angels’tan aldığı melek yatırımla ve 2017’de Çek Cumhuriyeti’nden Enern ve Miton ile Polonya’dan Protos’tan aldığı VC yatırımıyla hatırladığımız Kolay Randevu, güzellik işletmeleriyle müşterileri buluşturan bir pazar yeri olarak hizmet vermenin yanında, güzellik işletmelerinin salonlarını A’dan Z’ye yönetmelerine yardımcı olan bir SaaS yazılım çözümü sunuyor.

26 ülkede 200'den fazla kullanıcı

Türkiye’de aylık 150 binin üzerinde randevunun girildiği platform, Türkiye’nin 43 şehrinde faaliyet gösteriyor. Kolay Randevu, Türkiye’nin ardından ismini SalonAppy olarak değiştirerek, pazar yerinden bağımsız, kendi başına hizmet verebilir hale getirdi ve 19 dilde çevirilerini ekleyerek tüm dünyadaki güzellik işletmelerinin kullanımına açtı. Mobil öncelikli olarak hizmet veren SalonAppy, kısa sürede Türkiye dışında 26 ülkede 200’ü aşkın aktif kullanıcıya ulaştı.

Yurtdışı gelirlerinin çok büyük kısmını Google Play Store ve App Store in-app-subscription’larından elde eden SalonAppy, büyümesini ağırlıklı olarak İspanyolca dilinde ve Latin Amerika ülkelerinden sağlıyor. Kullanıcılarının mobil uygulama marketlerinde 5 üzerinden 4.6 gibi yüksek bir puanla değerlendirdiği SalonAppy uygulamalarına son durumda Türkiye dışından aylık 10 binin üzerinde randevu giriliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.