Yerli kişisel alışveriş asistanı: Price&me

Price&me, kullanıcısının geçmiş online alışverişlerine ve üyelik avantajlarına göre kişiye özel en uygun fiyat ve indirimleri sunuyor.
Yerli kişisel alışveriş asistanı: Price&me

Kişisel alışveriş asistanı olarak karşımıza çıkan Price&me, kullanıcıların tercihlerine göre en uygun ürünü saniyeler içinde bulabiliyor. Online alışverişte hangi ürünü, nereden, en avantajlı ve tercihlerinize uygun bir şekilde alacağınıza karar vermek oldukça zor. 

Bu soruna bir çözüm olabilmek adına geliştirilen Price&me, kullanıcısının geçmiş online alışverişlerine ve üyelik avantajlarına göre kişiye özel en uygun fiyat ve indirimleri sunuyor. Google'daki 8 yıllık kariyerini girişim kurmak için bırakan Metin Serhat Atayeter tarafından geçtiğimiz Nisan ayında kurulan Price&me, şu an için 5 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Price&me'nin en büyük rakipleri ise Google ve diğer tüm fiyat karşılaştırma siteleri. Diğer fiyat karşılaştırma servislerinde karşınıza çıkan fiyatlar, kişisel olarak size sunulabilecek en iyi fiyat seçenekleri olmayabiliyor. Örneğin Google'da bir ürünü herhangi pazar yerinde 3000 TL'ye gördünüz fakat bu pazar yerine gittiğinizde hesabınızdaki kuponlar, üyelik avantajlarınız veya diğer kampanyalarla bu ürünü 2850 TL'ye alabiliyorsunuz.

Hatta kullandığınız kredi kartına kampanya varsa 100 TL de puan kazanabiliyorsunuz. Fakat bu durumu bu siteye gitmeden öğrenmeniz normal şartlarda mümkün değil. Price&me ise kullanıcısının geçmiş alışveriş bilgileri veya üyelik bilgilerine göre alabileceği en iyi fiyatı sitelere gitmesine gerek kalmadan kullanıcısına sunuyor. Ayrıca kullanıcılar için ekstra indirimler verdiğini de ekleyelim.

Geçtiğimiz dönemlerde 1 milyon TL'lik bir yatırım turunu kapatan Price&me'nin yatırımcıları arasında ise Ömer Erkmen, Hande Enes, Abdulkadir Özbek, Abdullah Kırkıncıoğlu, Murat Özcan ve Erim Taylanlar yer alıyor. Pazar yerlerinden aldıkları dönüşüm başına komisyon ile bir gelir modeli oluşturan Price&me, tüm dünyada alışveriş deneyimini değiştirmeyi hedefliyor. Son olarak Price&me'nin girişim hızlandırma programı Fincube'ün ilk döneminden mezun olan 8 girişimden biri olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.