Tek tıkla IP adresinizi bulan platform: Eyep

Eyep'ye giriş yaptığınızda IP adresiniz, şehir ve ülke olarak lokasyonunuz anında karşınıza çıkıyor.
Tek tıkla IP adresinizi bulan platform: Eyep

Kişi kendi IP adresini bulmak istediğinde ufak tefek birçok bilgiyi doldurmak zorunda kalabiliyor ya da bilgisayarın derinliklerinde kayboluyor. Teknolojiden anlayanlar için IP adresi bulmak oldukça kolay olsa da günlük hayatta kimse bununla uğraşmak istemeyebiliyor. Ancak Eyep adlı bir online platform, tek tıkla kendi IP adresinizi bulmanıza yardımcı oluyor. 

Sadece web sitesi olarak hizmet veren Eyep'yi kullanmak için herhangi bir üyelik gerekmiyor. Siteye buradan girdiğinizde IP adresiniz, şehir ve ülke olarak lokasyonunuz anında karşınıza çıkıyor. Arkada da şehrin haritası silik bir şekilde beliriyor. Eyep'nin gerçekten çalışıp çalışmadığını test etmek için VPN'le de deneme yaptım. Kanada ve Almanya'dan farklı IP adreslerini tercih edince Eyep'nin de gerçekten o lokasyonları bulduğunu gördüm. Hatta VPN'de göremediğim şehir bilgisi de bir anda karşıma çıktı. 

Oldukça sade ve kullanımı kolay bir tasarımı olan Eyep, IP adresini bulmak isteyen ama bir ton işlemle uğraşmaktan kaçınan herkes için büyük bir kolaylık sağlıyor. IP adresinizi bulduktan sonra aşağıdaki kopyalama linkini kullanarak adresi direkt olarak kopyalabiliyor ve akabinde gerekli yere yapıştırabiliyorsunuz.

Eyep'nin kullanımından herhangi bir ücret alınmadığını ve platformun mobil uygulamasının olmadığını belirtelim. Ancak telefonunuzdaki tarayıcıda da Eyep ile IP adresinizi bulabiliyorsunuz.

Eyep'yi denemek isteyenleri buraya alalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.