Yemeksepeti'nin market servisi Banabi, Antalya'da hizmet vermeye başlıyor

Yemeksepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın'ın bugün attığı tweet'e göre Banabi çok kısa bir zaman sonra Antalya'da da hizmet vermeye başlayacak.
Yemeksepeti'nin market servisi Banabi, Antalya'da hizmet vermeye başlıyor

Geçtiğimiz günlerde Yemeksepeti'nin market servisi Banabi'nin İstanbul ve İzmir'in ardından Ankara'da da faaliyet göstermeye başladığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Yemeksepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın'ın bugün attığı tweet'e göre Banabi çok kısa bir zaman sonra Antalya'da da hizmet vermeye başlayacak. Nevzat Aydın'ın söylediğine Banabi'nin Antalya Konyaaltı'nda deposu açıldı.

Üçüncü ayında dört ilde faaliyete giren Yemeksepeti Banabi, yıl sonuna kadar toplamda 6 ilde daha hizmet vermeyi hedefliyor. Banabi'nin hizmet vermeyi hedeflediği iller ise Bursa, Eskişehir, Trabzon, Konya, Denizli ve Kocaeli. Banabi'nin Antalya'da hangi bölgelerde hizmet vereceği ise önümüzdeki günlerde belli olacaktır. 

Banabi'ye Yemeksepeti uygulamasından ulaşıldığını ve platform üzerinden verilen ilk üç siparişin ücretsiz olduğunu belirtelim. Henüz çok yeni olmasına rağmen Banabi'de birçok ürün bulunuyor ve ürün sayısı günden güne artmaya devam ediyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.