Time is Ltd. kurucusu Jan Rezab, New HR Summit sahnesinde yer alacak

New HR Summit etkinliğimizin ön plana çıkan konuşmacılarından biri ise Time is Ltd.'nin kurucusu ve CEO'su olarak görev yapan Jan Rezab.
Time is Ltd. kurucusu Jan Rezab, New HR Summit sahnesinde yer alacak

Webrazzi ve Crenvo İK ortaklığı ile ilk kez 25 Eylül 2019 tarihinde düzenleyeceğimiz New HR Summit'ten ve etkinliğin ilk tur konuşmacılarından sizlere daha önce bahsetmiştik. Etkinliğimizin ön plana çıkan konuşmacılarından biri ise Time is Ltd.'nin kurucusu ve CEO'su olarak görev yapan Jan Rezab.

Jan Rezab

Aynı zamanda popüler sosyal medya analiz şirketi Socialbakers'ın da kurucusu olan Jan Rezab, 2010, 2011 ve 2012 yıllarında düzenlediğimiz Webrazzi Summit etkinliklerine konuşmacı olarak da katılmıştı. Daha önce Socialbakers'ı Webrazzi sahnesinde anlatan Rezab, bu kez ise yeni girişimi olan Time is Ltd.'ı ilk kez New HR Summit sahnesinde anlatacak.

Jan Rezab tarafından kurulan ve şirketlerin verimliliğini artırmayı hedefleyen bir platform olarak hizmet veren Time is Ltd. girişimini sizlere geçtiğimiz Mart ayında aktarmıştık.

Şirketlerin ve çalışanların, Slack, Office 365, Google Apps ve diğer kurumsal yazılımları kullanmasıyla ilgili fikir edinmelerine yardımcı olmak için verimlilik yazılımı analitiği sunan Time is Ltd., makine öğrenmesiyle desteklenen verimlilik yazılımı analitik platformu olarak hizmet veriyor. New HR Summit sahnesinde Time is Ltd.'ın detaylarını anlatacak olan Rezab, şirketlerin verimliliğinin nasıl artabileceğini New HR Summit katılımcıları ile paylaşacak.

Sosyal medya, dijital teknoloji, girişimcilik, çalışma ve verimlilik yöntemleri konusunda uzman olan Jan Rezab, daha önce TEDx, Forbes CMO konferansı, Social Media Week, Adtech, Web Summit, LeWeb, Harvard Business School ve Stanford University gibi önemli kurumların etkinliklerinde de konuşmacı olarak yer aldı.

New HR Summit'in diğer konuşmacıları arasında Deloitte'tan Cem Sezgin, PepsiCo'dan Cristina Meson, EF'ten Manon Dave, GittiGidiyor'dan Murat Yuksel ve Invate HR'dan Niraj Varia gibi önemli isimlerin yer aldığını da hatırlatalım. 

New HR Summit'te değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonelleri deneyimlerini paylaşacaklar. Kısacası New HR Summit etkinliğinde insan kaynaklarının geleceğinin tartışılacağını söyleyebiliriz. New HR Summit'e geç kalmadan bilet almak için buradan ulaşabilirsiniz. Sponsorluk paketleri içinse [email protected]'a e-posta ile ulaşabilirsiniz. 25 Eylül'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.