New HR Summit'in ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Dijitalleşen iş dünyasının insan kaynakları zirvesi olmayı hedefleyen New HR Summit'in ilk tur konuşmacıları belli oldu.
New HR Summit'in ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi olarak Crenvo İK ortaklığı ile ilk kez düzenleyeceğimiz New HR Summit etkinliğinin 25 Eylül 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşeceğini sizlere daha önce aktarmıştık. Dijitalleşen iş dünyasının insan kaynakları zirvesi olmayı hedefleyen New HR Summit'in ilk tur konuşmacıları belli oldu.

New HR Summit'in ilk tur konuşmacıları arasında Deloitte'tan Cem Sezgin, PepsiCo'dan Cristina Meson, Time is Ltd.'den Jan Rezab, EF'ten Manon Dave, GittiGidiyor'dan Murat Yüksel ve Invate HR'dan Niraj Varia gibi önemli isimler yer alıyor. 

PepsiCo Türkiye İnsan Kaynakları Ülke Direktörü olarak görev yapan Cristina Meson, 15 yıldır PepsiCo'da çalışıyor. Daha önce Latin Amerika, Avrupa ve Sahra-Altı Afrika bölgelerinde görev yapan Meson, Endüstri ve Sistem Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra kariyerine PepsiCo’da başladı.

Time is Ltd.'nin kurucusu ve CEO'su olarak görev yapan Jan Rezab, Time is Ltd. ile şirketlerin ve çalışanların, Slack, Office 365, Google Apps ve diğer kurumsal yazılımları kullanmasıyla ilgili fikir edinmelerine yardımcı olmak için verimlilik yazılımı analitiği sunuyor.

Dil öğrenimi için tüketici düzeyinde donanım ve yazılım ürünleri geliştirmeye odaklanan Manon Dave, geçtiğimiz dönemlerde CES Best of Innovation ve iF Design Award prestij ödülü gibi ödüller de kazandı.

Müşterilerin teknoloji yatırımlarından elde ettikleri kazancı en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmaları hedefi ile yola çıkan Niraj Varia, Invate HR'ın yönetici ortağı olarak görev yapıyor. 2015 yılından bu yana Gittigidiyor'un insan kaynaklarının başında yer alan Murat Yuksel, 2011 yılında görevine başladı.

New HR Summit'te değişen ve radikalleşen insan kaynaklarının lokal ve küresel çaptaki profesyonelleri deneyimlerini paylaşacaklar. Kısacası New HR Summit etkinliğinde insan kaynaklarının geleceğinin tartışılacağını söyleyebiliriz. New HR Summit'e geç kalmadan bilet almak için buradan ulaşabilirsiniz. Sponsorluk paketleri içinse sales webrazzi.com'a e-posta ile ulaşabilirsiniz. 25 Eylül'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.