Kripto para alım satım platformu BtcTurk, 6. yaşını kutluyor [İnfografik]

650 bini aşkın kullanıcıya ulaşan kripto para alım satım platformu BtcTurk, 6. yaşını kutluyor
Kripto para alım satım platformu BtcTurk, 6. yaşını kutluyor [İnfografik]

BtcTurk'te kripto para ile alım satım döneminin başladığını sizlere geçtiğimiz Mayıs ayında aktarmıştık. 650 bini aşkın kullanıcıya ulaşan kripto para alım satım platformu BtcTurk, 6. yaşını kutluyor. BtcTurk kullanıcıları şirketin yıldönümüne özel, 1 Temmuz’da yapacakları alım satım işlemlerinde sıfır komisyon imkanından faydalanabilecek. Geçtiğimiz yıl 5. yılını kutlayan BTCTürk'ün yaş gününe özel olarak 1 ve 2 Temmuz tarihlerinde sıfır komisyon imkanı sunduğunu da hatırlatalım.

Sıfır komisyonun haricinde 6. yıl kutlamalarına özel olarak BtcTurk tarafından yarışma ve hediye kampanyaları yapılacağını da ekleyelim. BtcTurk 6. kuruluş yıl dönümünde ise kullanıcılarına 2013 yılından günümüze aylık 100’er TL’lik bitcoin biriktirmiş olmaları durumunda kaç Bitcoin’leri olacağını göstererek, Bitcoin’in tasarruf aracı kimliğini ön plana çıkartıyor.

BtcTurk’ün paylaştığı verilere göre her ayın 1’inde 100 TL’lik Bitcoin alan bir kullanıcının şu anda 5,91 BTC’si, yani yaklaşık Türk Lirası değeriyle 431 bin 649 TL’lik bir birikimi olacaktı. Türkiye’de kripto para alım satım işlemlerinin kolaylıkla yapılmasını hedefleyen BtcTurk, kullanıcı ihtiyaçları ve gelişen kripto para piyasası doğrultusunda, geliştirmelerine son 1 yılda da devam etti. 

Hatırlatmak gerekirse BtcTurk, profesyonel yatırımcılar için BtcTurk | PRO servisini yayına almıştı. Ayrıca BtcTurk | PRO’ya eklenen BTC ve USDT pariteleri ile BtcTurk | PRO’da Türk Lirası’nın yanı sıra kripto para ile de ETH, LTC, XLM ve XRP alınıp satılmaya başlandığını da tekrar hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.